Pirmą moterį,bet manau,kad ji aiškiau pavaizduota tiesiog.ilgi plaukai krenta į akis.
Pirmą moterį,bet manau,kad ji aiškiau pavaizduota tiesiog.ilgi plaukai krenta į akis.
Na tau aiškiau atrodo pavaizduota moteris, o va Madam ir Kristij vyras pirmiau krito į akį. Tam ir testas, kad skirtingai. Jeigu visi vienodai, kokia prasmė
Nu gal.
Na ir skaityk tą reikšmę, kur mato vyro, nes esmė ką pamatai pirmą.
nu tiesa raso
Amadėja, tu iš tų, kur nori, kad visi kiti laikydamiesi taisyklių išspręstų viruso ir suvaržymų problemą. Tokia dorovės policija kitų atžvilgiu. Greita pasmerkti kitus, bet ne save. Vat tave užkniso ribojimai ir na, kas tau draus elgtis kitaip. O va kitiems tai nu nu nu...
Labai taikliai parasyta. Svarbu pasipiktinti kirpejomis, kurios nesitestuoja arba tais, kurie skiepytis atsisako....virsune. Labai idomu ar pati begtum skiepytis nepasidomejus, kai tiek daug apie skiepus (ne coronos) cia rasai?
Pirma vyrą pamačiau, bet po sekundės ir moterį.
Labas rytas.
Mb atostogų išsiuntė, nes darbų mažai, tai aš dar lovoj 😁 kaiiiifas 😄
siandien jauciuosi kaip dauzta, noriu miego, kava nepadeda. Kol perskaiciau vakarykscius rasinelius, pavargau.
Pirmiausia aiskiai pamaciau vyra, tada ir moters veida. Moters plaukus paskiausiai. Tai niaugi mano sex apetitas labai aukstas? Kaip as cia taip?
Skiepyčiausi aš... Nors nepatinka man ta astra zeneca,bet kiek asmeniškai bendravusi esu su prasirgusiais žmonėm, tai žegnojas tos ligos. O po skiepo, kad ilgiau paros ta bloga savijauta truktų, tai kaip ir neteko girdėt. Sergant savaitėmis ar net mėnesiais.[background=rgb(255,255,255)]Labai taikliai parasyta. Svarbu pasipiktinti kirpejomis, kurios nesitestuoja arba tais, kurie skiepytis atsisako....virsune. Labai idomu ar pati begtum skiepytis nepasidomejus, kai tiek daug apie skiepus (ne coronos) cia rasai? [/background][sub][/sub][sup][/sup][s][/s]
O pasipiktinimą atsiėmiau nereiktų man
siandien jauciuosi kaip dauzta, noriu miego, kava nepadeda. Kol perskaiciau vakarykscius rasinelius, pavargau.
Pirmiausia aiskiai pamaciau vyra, tada ir moters veida. Moters plaukus paskiausiai. Tai niaugi mano sex apetitas labai aukstas? Kaip as cia taip?
Taigi yra ir kitų prasmių
Taigi yra ir kitų prasmių
Ka tu sakai???
Bet aną savaitę per LRT, kalbėjo apie kompensacijas, kurios yra numatytos kitose šalyse. Kalbėjo apie išmokas, jei po skiepo, žmogus patenka į ligoninę. Tai reiškia, galimos ir ne trumpos skiepo pasekmės.
Na, anotaciją, tai aš skaičiau, tik nemaniau, kad taip ilgai gali trukti. Iki savaitės, savaitę ir ilgiau ir pnš....
Aš tai moters veidą matau.
Pasirodo yra kas mato vyro veidą.
Abu iskart. Gal sekundes dalim pirmiau vyro.