Oi, tavo exa supykdyt tai kaip du pirstus ap.... zt.
Nu ir nieko tai neįrodytų. Plius, už tokius dalykus galima į teisininkus kreiptis būtų.
Niekur tu nesikreiptum. Pasneket moki, o, kai reikejo del vaiko pinigu pakovot, tai suskydai ir ju atsisakei.
Niekur tu nesikreiptum. Pasneket moki, o, kai reikejo del vaiko pinigu pakovot, tai suskydai ir ju atsisakei.
Tai atgavau aš tuos pinigus, bet užtat vaikui atsiliepė tos nesąmonės.
Tai atgavau aš tuos pinigus, bet užtat vaikui atsiliepė tos nesąmonės.
neatgavai. Padovanojai exui.
neatgavai. Padovanojai exui.
Ten nebuvo vaiko pinigai ;)
Tai jis dar mane "laužia" alimentus mažint 😃
Vaiko laiko pas jį tvarkas keist 😃
Bet gal truputį įgavau proto. Atsakiau, kad man viskas ok kaip yra, vaikui tinka irgi. Nori - tegul bando keist, o iš mano pusės duskusija baigta.
Kažkaip ramiau susitvarkius su tom skolom.
Amadeja, ne kartą sakiau, bet pasikartosiu. Manau, kad tu jauti kažkokį malonumą, kai tave drožia, todėl ir pasisakai čia įvairiai. Nu bet kiekvienam savo. Ir su kuo tu čia diskutuot nori? Matai, kad esi vieniša su savo nuomone, tai kokios dar diskusijos. Tik puolimas. Gal čia tik aš viena ir nepuolu. Kvaila pulti už kitokią nuomonę. Trukdo kam nors jos gyvenimas? Nemanau. Bet tai reikia moralės policininkėms ugnim pasispjaudyt, oi, kaip reikia.
Nežinau, kuo kitam žmogui nusikalst, kad paviešinčiau. Bet aš, kažkam, nusikaltau. Nu ką daba...
Dar sakot, kad aš bjauri... Bet iki kai kurių bjaurumo man dar šviesmečiai...
Amadeja, ne kartą sakiau, bet pasikartosiu. Manau, kad tu jauti kažkokį malonumą, kai tave drožia, todėl ir pasisakai čia įvairiai. Nu bet kiekvienam savo. Ir su kuo tu čia diskutuot nori? Matai, kad esi vieniša su savo nuomone, tai kokios dar diskusijos. Tik puolimas. Gal čia tik aš viena ir nepuolu. Kvaila pulti už kitokią nuomonę. Trukdo kam nors jos gyvenimas? Nemanau. Bet tai reikia moralės policininkėms ugnim pasispjaudyt, oi, kaip reikia.
Nu laba diena
Nežinau, kuo kitam žmogui nusikalst, kad paviešinčiau. Bet aš, kažkam, nusikaltau. Nu ką daba...
nu ir as nusikaltau..ir ka..praslo, gyvenam toliau
Amadeja, ne kartą sakiau, bet pasikartosiu. Manau, kad tu jauti kažkokį malonumą, kai tave drožia, todėl ir pasisakai čia įvairiai. Nu bet kiekvienam savo. Ir su kuo tu čia diskutuot nori? Matai, kad esi vieniša su savo nuomone, tai kokios dar diskusijos. Tik puolimas. Gal čia tik <strong>aš viena ir nepuolu</strong>. Kvaila pulti už kitokią nuomonę. Trukdo kam nors jos gyvenimas? Nemanau. Bet tai reikia moralės policininkėms ugnim pasispjaudyt, oi, kaip reikia.</p></div></blockquote><p>Nu laba diena

nepajuodinai dar žodžio GAL