Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pirma vyrą pamačiau, bet po sekundės ir moterį.

Labas rytas. 

Mb atostogų išsiuntė, nes darbų mažai, tai aš dar lovoj 😁 kaiiiifas 😄

Ka žorikelis, mazum jau vaiksto? 

Atsakyti

Apart pasipiktinimo dėl nesitestavimų, nenoro skiepytis, tai lyg gi nei puolu, nei piktinuos kuo.

Niekada savo asmenybės neslėpiau, niekada nemaniau, kad asmeniškai esu kažkam labai įdomi :)

Rašinėju čia pikantiškom temom, bet aš esu daug bendravus apie tokius dalykus, o asmeninė patartis praktiškai tik fantazijų lygmeny, o tai joks amoralumas. Bent aš taip manau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 10:46

Tiesiog gal reik pradėt galvot ką rašau, na, bet taip tyyyyngisi 😃🤣

Atsakyti

Apart pasipiktinimo dėl nesitestavimų, nenoro skiepytis, tai lyg gi nei puolu, nei piktinuos kuo.

Niekada savo asmenybės neslėpiau, niekada nemaniau, kad asmeniškai esu kažkam labai įdomi :)

Rašinėju čia pikantiškom temom, bet aš esu daug bendravus apie tokius dalykus, o asmeninė patartis praktiškai tik fantazijų lygmeny, o tai joks amoralumas. Bent aš taip manau. 

Nebutum tokia idomi, jei tokiom temom nerasinetum. 

Atsakyti

Man būti įdomu paanalizuot, nuomonės, bet užknisa kai pereina viskas į asmeniškumus. 

Atsakyti

Man būti įdomu paanalizuot, nuomonės, bet užknisa kai pereina viskas į asmeniškumus. 

Tai tau dar neaiskios nuomones apie tai? 

Atsakyti

Tai tau dar neaiskios nuomones apie tai? 

norejau sakyt, kad cia tik viena nuomone (na be Amadejos) :D

Atsakyti

Tai čia galioja apie bet ką kalbant. 

Atsakyti

Amadėja, dėl anketos, tai nežinai kokių žmonių yra ir kaip gali panaudoti tai, prie ko prieiti gali.  Va, išcituos tavo postus, sudės išsaugoję tavo fotkes. Ar faina būtų. Neaišku kokių čia žmonių skaito. Va, parašyt AŽ mylu mylu ir parašys, kur tavo ta anketa.... jei priėjimas viešas, tai.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 vasario 2021 - 11:13

Amadėja, dėl anketos, tai nežinai kokių žmonių yra ir kaip gali panaudoti tai, prie ko prieiti gali. 

Va, išcituos tavo postus, sudės išsaugoję tavo fotkes. Ar faina būtų. Neaišku kokių čia žmonių skaito. Va, parašyt AŽ myliu myliu ir parašys, kur tavo ta anketa.... jei priėjimas viešas, tai.... 

Nu ir nieko tai neįrodytų. Plius, už tokius dalykus galima į teisininkus kreiptis būtų. 

Atsakyti

Nu ir nieko tai neįrodytų. Plius, už tokius dalykus galima į teisininkus kreiptis būtų. 

Tai čia ne apie įrodymus, o tiesiog labai nefaina pačiai sau. Nu man taip būtų.... 

Atsakyti

Tai čia ne apie įrodymus, o tiesiog labai nefaina pačiai sau. Nu man taip būtų.... 

Na, reiktų kažką labai supykdyt, kad taip darytų.

Gal

Atsakyti