Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal ir per daug, bet tas jos vartymasis užkala ir nuomonės keitimas...visą rudenį lojo, kokia valdžia bloga, kad neįveda karantino, kokia baisi situacija LT. Paskui jau pati duodas po visokias kirpyklas, darbus neva, nes jai mat nieko nenutiks, visi aplinkui skiepyti arba prasirgę, bla bla bla... žo, kaip patogiau, taip ir rašo...be nuomonės tokia realiai

Jei rašyčiau kaip patogiau ar tikrai manai tiek tarkavino būtų? 😃

O kai rašai kaip yra, tai ir gaunas 🤣

Atsakyti

Pritariu. Ir manau, kad perdaug tarkuojama. Ir rašiau, kad mano manymu ji taip negali. Bet buvau užginčyta ne tik kitų, bet ir pati Amadėja paneigė, sakė faina tryse. Dabar vėl lyg rašo, kad tik teorija 🤔

Aš pasiškinčiau kas faina, kaip ten taip gavos, bet baisu man jau.

Atsakyti

Jei rašyčiau kaip patogiau ar tikrai manai tiek tarkavino būtų? 😃

O kai rašai kaip yra, tai ir gaunas 🤣

tai kad tau kiekvieną dieną kitaip yra, tu neturi stuburo jokio

Atsakyti

Jei tu apie vakarėlius, tai ten tiesiog geri tūsai, plius dėmesys, galima paflirtuot. Tas įdomu. Įdomiau, negu, tarkim, klube pašokt. 

Nes klube nieks sokt nekviecia, o cia iskart ziuri, kaip i mesos gabala ir tikisi gaut uzsisaut? 

Atsakyti

...Gal iprastas seksas jai tiesiog nuobodu :) Ir kaip suprantu, ne sekso jiems reikia. Ji paflirtuoja, pasiglamzo, vyras pastebi...visi patenkinti :)

Aš pasiškinčiau kas faina, kaip ten taip gavos, bet baisu man jau.

Manau va čia viskas ir parašyta pas Kristij žinutėj.

Nieko asmeniško dabar nerašysiu. Tikrai ne Amadėjai skirta.

Man kaip šlykštu va taip, kaip aprašyta Kristij situacija.... bet, nenoriu kartotis... Jei mane taip atidavinėtų MB, manyčiau, kad nemyli... Nu bet sakau, jau kaip ir kalbėta ta tema ir pozicijos aiškios. Gaunasi kartojimasis.

Atsakyti

Nes klube nieks sokt nekviecia, o cia iskart ziuri, kaip i mesos gabala ir tikisi gaut uzsisaut? 

Aš tai bijočiau ten eiti.... Nu aš gal ir durna... Bet bijočiau, kad kas neišgvaltavotų 😄😄😄 Nors ten to ir einama... žodžiu  :bijau2: 

Atsakyti

Genys margas,pasaulis dar margesnis.kaup sakoma.

Vat diskusijose trūksta mums(ir man) atsiribojimo nuo savo asmens.kad taip kaip jaučiu aš,turi jaustis ir kitas.

Atsakyti

Ne tai. Klube nepažįstami žmonės, o aš jaukiau jaučiuosi tarp pažįstamų. Klubas mieste, o aš nemėgstu trankytis najktmis po miestą. Klubuose daugiausiai jaunimas, o man gi 40 😃 

Paskutinįsyk esu buvus per mergvakarį. 

Pašokom :))

Buvo visai neblogai, nes pulkelis pažįstamų mergu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 13:18

Fėja*, 15 Vas 2021 - 13:10, parašė: Aš tai bijočiau ten eiti.... Nu aš gal ir durna... Bet bijočiau, kad kas neišgvaltavotų 😄😄😄 Nors ten to ir einama... žodžiu :bijau2:
Man tai net nesąžininga atrodo eit ten kažko kito -pasmalsaut,tik pašokt,tik paflirtuot ir.t.t.
Atsakyti

Man tai net nesąžininga atrodo eit ten kažko kito -pasmalsaut,tik pašokt,tik paflirtuot ir.t.t.

Eina sau, nu teisingai. Net nepamanaiu apie tai.

Bet ten ir eina tik tie, kam to reik. Nes tokie kaip aš pvz, tai bijotų 😄

Bet Amadėja rašo, ten visi pažįstami 🤔 :hmm:​ 

Atsakyti

Genys margas,pasaulis dar margesnis.kaup sakoma.

Vat diskusijose trūksta mums(ir man) atsiribojimo nuo savo asmens.kad taip kaip jaučiu aš,turi jaustis ir kitas.

O man taip gaunasi, kad aš galiu pasisakyti tik, jeigu aš per save perleidžiu temą.per savo emocijas, išgyvenimus, patirtį. Jei neturiu bent kokios patirties, negaliu pasisakyti kažkaip...

Atsakyti

Eina sau, nu teisingai. Net nepamanwaiu apie tai. Bet ten ir eina tik tie, kam to reik. Nes tokie kaip aš pvz, tai bijotų 😄 Bet Amadėja rašo, ten visi pažįstami 🤔 :hmm:​ 
Tai mes gi kas mėn beveik varydavom į tuos vakarėlius. Susipažįsti gi. Vasarą vienam buvom po 4m ir pusė pažįstamų :) Na, bent matytų.

Paskutiniam prakalbėjau pagrinde apie vaikus, nes pas chebrą vaikų atsirado 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 13:23