Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadeja, o tu zalioje jaunysteje buvai idomi bernams? Gal jie ne nezinojo, kokia uzslepta energija tavyje tuno ir ka praranda.

Atsakyti

Amadėja*, 15 Vas 2021 - 13:21, parašė: Tai mes gi kas mėn beveik varydavom į tuos vakarėlius. Susipažįsti gi. Vasarą vienam buvom po 4m ir pusė pažįstamų :) Na, bent matytų. Paskutiniam prakalbėjau pagrinde apie vaikus, nes pas chebrą vaikų atsirado 😃
Tai ten nieko nevyksta.taip ,supermamų klubas?
Atsakyti

Ne tai. Klube nepažįstami žmonės, o aš jaukiau jaučiuosi tarp pažįstamų. Klubas mieste, o aš nemėgstu trankytis najktmis po miestą. Klubuose daugiausiai jaunimas, o man gi 40 😃 

Paskutinįsyk esu buvus per mergvakarį. 

Pašokom :))

Buvo visai neblogai, nes pulkelis pažįstamų mergu. 

Na ir kas? Kristij irgi tiek, o sokdintoju susiranda, neatsigina.  Gal cia  kompleksai bendrauti  tik su pazistamais, kurie tikrai zino, ka ir kiek tu gali ir leidi.... 

Atsakyti

Kristij labai graži moteris, jai verta ir pasibrangint. O kad sutiks savo, tikiu 100%.

Atsakyti

Amadeja, o tu zalioje jaunysteje buvai idomi bernams? Gal jie ne nezinojo, kokia uzslepta energija tavyje tuno ir ka praranda.

Visai jaunystėj labai nedrasi buvau. Mokyklos laikais. Siaubas. Sunkus buvo metas. Viskas baisu, nedrąsu.

Po to kažkaip prasidėjo bendravimas su jaunimėliu

O velnių galvoj visą gyvenimą buvo.

Visą laiką turėjau potraukį ant ribų pavaikščiot. 

Neblogai tas sekėsi. Be jokių ten griekų :)

Atsakyti

Na ir kas? Kristij irgi tiek, o sokdintoju susiranda, neatsigina.  Gal cia  kompleksai bendrauti  tik su pazistamais, kurie tikrai zino, ka ir kiek tu gali ir leidi.... 

Kristij labai graži moteris, jai verta ir pasibrangint. O kad sutiks savo, tikiu 100%.

Nu nereikia perdet :D Bet nu malonu malonu :D

Atsakyti

Tai jie žino, kad mes pora, šeima. Na, bent labiau pažįstami žmonės. Jų yra ir fb. drauguose. 

O šiaip, na, aš tiesiog nepaaiškinsiu. 

Atsakyti

Nu nereikia perdet :D Bet nu malonu malonu :D
Tai jos taikliai.  Ir ne tik graži, bet dar ir žavi, energija trykštanti ir lb.sexy   :bigsmile:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 13:50

O ne tokios grazioms tai neverta?  

Atsakyti

Amadėja*, 15 Vas 2021 - 13:42, parašė: Tai jie žino, kad mes pora, šeima. Na, bent labiau pažįstami žmonės. Jų yra ir fb. drauguose. O šiaip, na, aš tiesiog nepaaiškinsiu.
Seksu ten ten tarpusavy užsiima kas nors ar ne? Paprastai paimk ir paaiškink.
Atsakyti

Užsiima. Kas nori, kaip nori, bet mes tai nebent tik dviese, nors paprastai tiesiog fazių nebūdavo 😄 Nu ne po gėrimų, šokių ir pirtelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 13:52

Nu kaip ne. Gi rase ne karta. 

Atsakyti