Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o kodel marionete? tipo ji pati to nenori? Esat tikros? O kur jie susipazino pamenat?

nu tai nieko keisto, kad zmogui truko sekso ir ejo ten ieskoti.

Bet dabar seima, vaikai.. seksas prieinamas. Ko dar? 

Atsakyti

sekso ieskot nebutina eit i tokius vakarelius..matyt truko stipresniu ispudziu...Gal iprastas seksas jai tiesiog nuobodu :) Ir kaip suprantu, ne sekso jiems reikia. Ji paflirtuoja, pasiglamzo, vyras pastebi...visi patenkinti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 15 vasario 2021 - 12:34

Ką noriu, tą ir rašau. Kaip ir jūs.

Na matai, tu nori moralizuoti visas, kad čia rašo savo mintis ir nuomones. O piktiniesi, kitų moralais. Tai ir gaunasi -  juokiasi puodas, kad katilas juodas  :D 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 15, 12:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72783994" data-time="1613384385"><div><p>Ką noriu, tą ir rašau. Kaip ir jūs.</p></div></blockquote><p>Na matai, tu nori moralizuoti visas, kad čia rašo savo mintis ir nuomones. O piktiniesi, kitų moralais. Tai ir gaunasi -  juokiasi puodas, kad katilas juodas  biggrin.gif </p>

Išvedžiok, išvedžiok biggrin.gif
Atsakyti

Išvedžiok, išvedžiok biggrin.gif

Auklėk auklėk ar tinkamai diskusijų temoje pasisakė  :D​ 

Atsakyti

Biški jau per daug tarkuojama Amadėja man atrodo irgi. 

Mane tai tik erzina, nes ji mėgėja kažką pasakyt, tipo suintriguot, o tada nieko normaliai nepasakoja. Taip ir atrodo kitoms, kad ten grupinis vyksta. Nors aš manau nieko ten nebuvo, negalėtų Amadėja taip man atrodo. 

Atsakyti

Mane tai jau sm atitarkavo, išauklėjo, va dabar kokia rami ir gera esu 🤭😁

Atsakyti

Mane tai jau sm atitarkavo, išauklėjo, va dabar kokia rami ir gera esu 🤭😁

Nu tai atvedem i prota, ka, ne?  :lol:​ 

Atsakyti

Mane tai tik erzina, nes ji mėgėja kažką pasakyt, tipo suintriguot, o tada nieko normaliai nepasakoja. Taip ir atrodo kitoms, kad ten grupinis vyksta. Nors aš manau nieko ten nebuvo, negalėtų Amadėja taip man atrodo. 

Gal ir per daug, bet tas jos vartymasis užkala ir nuomonės keitimas...visą rudenį lojo, kokia valdžia bloga, kad neįveda karantino, kokia baisi situacija LT. Paskui jau pati duodas po visokias kirpyklas, darbus neva, nes jai mat nieko nenutiks, visi aplinkui skiepyti arba prasirgę, bla bla bla... žo, kaip patogiau, taip ir rašo...be nuomonės tokia realiai

Atsakyti

Dar sakot, kad aš bjauri... Bet iki kai kurių bjaurumo man dar šviesmečiai...

Amadeja, ne kartą sakiau, bet pasikartosiu. Manau, kad tu jauti kažkokį malonumą, kai tave drožia, todėl ir pasisakai čia įvairiai. Nu bet kiekvienam savo. Ir su kuo tu čia diskutuot nori? Matai, kad esi vieniša su savo nuomone, tai kokios dar diskusijos. Tik puolimas. Gal čia tik aš viena ir nepuolu. Kvaila pulti už kitokią nuomonę. Trukdo kam nors jos gyvenimas? Nemanau. Bet tai reikia moralės policininkėms ugnim pasispjaudyt, oi, kaip reikia.

Tai galvojau vakar, kad turiu kažkokį nesveiką sado-mazo polinkį  :D​ 

Atsakyti

Pritariu. Ir manau, kad perdaug tarkuojama. Ir rašiau, kad mano manymu ji taip negali. Bet buvau užginčyta ne tik kitų, bet ir pati Amadėja paneigė, sakė faina tryse. Dabar vėl lyg rašo, kad tik teorija 🤔

Atsakyti

Jei tu apie vakarėlius, tai ten tiesiog geri tūsai, plius dėmesys, galima paflirtuot. Tas įdomu. Įdomiau, negu, tarkim, klube pašokt. 

Atsakyti