Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kur mylumylu?

Esu esu 😀

Atsakyti

Madam pareis veliau, 15 Vas 2021 - 14:52, parašė: Verta gal visoms, bet pas tas negražesnes, princai nelabai joja.
Kad nieekam čia tie princai ypatingai nejoja.. Tiksliau pasibirbint joja...ir pas tas ir pas anas.😀 Ir dar klausims ar princai.😀
Atsakyti

Verta gal visoms, bet pas tas negražesnes, princai nelabai joja.

Gražesnėms sunkiau, visi jų nori, princų daugiau, tampa neaišku, prieš kurį brangintis.

Taip ir nepasibranginama. O kartais ir atvirkščiai. :)​ 

Atsakyti

Aš kažkaip labai greit susivokiau,kad visi nori mano kūno.o vat šeimos,vaikų,namų,tai labai ne visi.

Tai vat ,o aš norėjau šeimos,vaikų,namų.

Atsakyti

Gražesnėms sunkiau, visi jų nori, princų daugiau, tampa neaišku, prieš kurį brangintis.

Taip ir nepasibranginama. O kartais ir atvirkščiai. :)​ 

O labai labai gražioms tai sunku tuo, kad princai bijo prieiti. Nuginkluoja labai tas grožis. 

Atsakyti

Esu esu 😀

Tai būk ir kalbėkis, juk ne visos čia gyvatės - tik aš ir dą pora.

Atsakyti

O apie tuos princus galiu teip pasakyt, be citavimo, idant neužkišt puslapių. Princus, kad ir biednus, atrandame gal studijų metais. Nors savąjį ne ten radau. O paskui sunku gal. Turiu kolegę, kuri netekėjusi, mano vienmetė, dabar surado savo guvenimo vyrą ir abu augina jo dukrą.

Atsakyti

neseniai gi rase, kad buvo ten tam vakarely sex su vyru. 

Nu yra buvę, bet gi galima ir namie :) 

Ir patogiau namie.

O vakarėliai pasilinksmint, atsipūst, pakeist aplinką, pabendraut, pašokt, paflirtuot, pagert, į pirtelę nueit ir pan.

Atsakyti

nu keista..Turiu omeny ne svarstyt galimybe..o tiesiog pafantazuot..ka daryciau, ka man darytu... :)

Dalis moterų dar fantazuoja apie ir su moterim.

O su 2 vyrais aš fantazuodavau seniai, bet realybėj jaučiu nėr taip labai romantiška  :D​ 

Atsakyti

Bandziau ne syki isivaizduot su moterim, nu anikaip. Nieko patrauklaus. 

Atsakyti

Bandziau ne syki isivaizduot su moterim, nu anikaip. Nieko patrauklaus. 

Man ir....

Atsakyti

Jei man lieptų.pasirinkt,tai kaip bebūtų nemalonu,jau geriau  moteris,nei du vyrai.kažkaip šitą patirtį gal būtų lengviau išgyvent.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 vasario 2021 - 16:41