As tai tikrai nueiciau pazet, saugiai, su savu vyru, sr sava chebra. Tik jau manes nieks negrabaliotu..
Ėjikės
Tik žiūrėtumėt? O jeigu kiti imtų seksuot netoliese, ją jūs tada
Kaip ka, nu ziureciau. O ka, privaloma prisijungti?
kiek zinau suomiai i sauna eina nuogi ir bendrai...Jei nenusisneku, Seli sake ir Vokietijoj taip... Tai cia tik mes, Marijos zeme, savo kuno gedijames
Taip.
Nu kodel, ne visi, va, Rykutes tevai nudistai, i pirtis, sake, nuogi eina.
Man nudistu pliazas tinka, pirtis ne, per mazi atstumai.
Aš tai į pirtį visada nuoga, tik su rankšluosčiu iki kelių užsivynioju. Nepatinka man su maudimke. Limpa ji, nemaloniai taip...
Nušalau šiandien kelius. Galvojau atšils ir bus vėl kaip nauji 🙊 . Bet, kad jau seniai sušilo, o eit be skausmo negaliu. Praeis savaime ar ką nors daryt
Oj, ple, per kakadu rodo, kaip vyrai su guminėmis moterimis ženijasi. Tuoj tapsim iškasenomis.
Oj, ple, per kakadu rodo, kaip vyrai su guminėmis moterimis ženijasi. Tuoj tapsim iškasenomis.
Tai per laidą "Galvok" rodė, kaip moteris su Eifelio bokštu apsiženijo ir tapo Eifel
Man tiesiog nemalonu žiūrėt į svetimus nuogus kūnus.
Akys nori nenori kryptų ten,kažkaip nesinori.
Taip, ir aš gal eičiau, bet labai labai bijočiau. Bet Intemora sakė, kad taip nesąžininga 😄 tik nueiti, bet nenorėti, ar net baimintis, kad mane išgvaltavos 😄😄😄😄😄
Kaip paradoksaliai beskambėtų, bet priekabiavimų ir "ne" nesupratimų man tuose vakarėliuose nėr buvę o šiaip gyvenime buvę yra tiek asmeniniuose, tiek ir darbo baliukuose.
Aš tai į pirtį visada nuoga, tik su rankšluosčiu iki kelių užsivynioju. Nepatinka man su maudimke. Limpa ji, nemaloniai taip...
Aš taip pat. Nors geriau kokia plona drobė.
Žiūriu inerviu su Giedrium Savicku. Patinka jis man.
Man tiesiog nemalonu žiūrėt į svetimus nuogus kūnus.
Akys nori nenori kryptų ten,kažkaip nesinori.