Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O aš tai šiand.turėjau pokalbių su mokytojais.

Laiškų prirašiau. Nusikaliau juodai 😃

Vaikas tai net pietų miegot nuvarė 🤣

Atsakyti

:)

Rašinėju čia pikantiškom temom, bet aš esu daug bendravus apie tokius dalykus, o asmeninė patartis praktiškai tik fantazijų lygmeny, o tai joks amoralumas. Bent aš taip manau. 

Kodėl visos tai praleidot?  :rolleyes: Pasirodo, sukant uodegą, galima paneigt visus sexbaliukus. Nieko nebuvo, tik fantazijos   :angel_not:​ 

Atsakyti

Ai,ką čia bevyniot.fantazijos,tai fantazijos.

Kad jau čia iš vis fantazijų skyrelis darosi.😀

Atsakyti

Kodėl visos tai praleidot?  :rolleyes: Pasirodo, sukant uodegą, galima paneigt visus sexbaliukus. Nieko nebuvo, tik fantazijos   :angel_not:​ 

Nepraleidom. Ner ka pasakyt tiesiog. 

Atsakyti
QUOTE(Laukine... @ 2021 02 15, 18:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72783912" data-time="1613378567"><div><p>  smile.gif</p><p></p><p>Rašinėju čia pikantiškom temom, bet aš esu daug bendravus apie tokius dalykus, o <strong>asmeninė patartis praktiškai tik fantazijų lygmeny, o</strong> tai joks amoralumas. Bent aš taip manau. </p><p></p><p></p></div></blockquote><p>Kodėl visos tai praleidot?  rolleyes.gif Pasirodo, sukant uodegą, galima paneigt visus sexbaliukus. Nieko nebuvo, tik fantazijos   angel_not.gif​ </p>

sexbaliukas tik baliukas, jei nieko nedarai, o tik stebi biggrin.gif Net Seli sake tokiam sudalyvautu is smalsumo biggrin.gif
Atsakyti

Taip, ir aš gal eičiau, bet labai labai bijočiau. Bet Intemora sakė, kad taip nesąžininga 😄 tik nueiti, bet nenorėti, ar net baimintis, kad mane išgvaltavos 😄😄😄😄😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 vasario 2021 - 18:55

Ko čia man prifantazavus  :rolleyes:  

Skiepysitės, kai ateis eilė? Aš nežinau, dvejoju abiem pasirinkimais.

Atsakyti

Ėjikės  :lol:  Tik žiūrėtumėt? O jeigu kiti imtų seksuot netoliese, ją jūs tada  :D 

Atsakyti

Ėjikės  :lol:  Tik žiūrėtumėt? O jeigu kiti imtų seksuot netoliese, ją jūs tada  :D

Nu tai........ nžn .....  :lol:  :lol:  :lol: Vaizduočiau gal, kad nematau :oh:  :oh:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Oj, juokiuos balsu, net ašaros trykšta  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Baliukų pirtininkai, net įdomu dabar kaip ten eina mišrioj draugijoj, mišriai ar moterys su moterimis, o vyrai su vyrais, ar su maudimkėm, jei mišriai  :hmm:​ 

Atsakyti

Baliukų pirtininkai, net įdomu dabar kaip ten eina mišrioj draugijoj, mišriai ar moterys su moterimis, o vyrai su vyrais, ar su maudimkėm, jei mišriai  :hmm:​ 

kiek zinau suomiai i sauna eina nuogi ir bendrai...Jei nenusisneku, Seli sake ir Vokietijoj taip... Tai cia tik mes, Marijos zeme, savo kuno gedijames :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 15 vasario 2021 - 19:43