Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Savickas ir man patinka, toks jaukaus tipažo vyras.

Atsakyti

Anksčiau labai mėgau pirtį, yra sodyboje yra ant tvenkinio kranto. Mėgau vasarą pirtintis  su aromatiniais aliejais, t.p. pylingais su druska ir medum. Nežinau, kokios rūšies ta mūsų pirtis, su įkaitinamais akmenimis ir ant jų variniais dubenimis. Su garu dažniausiai. Bet paskui atpratau, nes sveikata buvo pašlijus, tai visokie permušimai atsitikdavo, skydliaukistas liepė privengti.

Bet galbūt reikia atnaujinti. Mėgau viena pirtintis, šuo dar užsukdavo pasėdėt ant pirmos lentynos. :)​ Paskui kartu į vandenį.

Veido kraujagysles pleciasi, motin.

Atsakyti

Anksčiau labai mėgau pirtį, yra sodyboje yra ant tvenkinio kranto. Mėgau vasarą pirtintis  su aromatiniais aliejais, t.p. pylingais su druska ir medum. Nežinau, kokios rūšies ta mūsų pirtis, su įkaitinamais akmenimis ir ant jų variniais dubenimis. Su garu dažniausiai. Bet paskui atpratau, nes sveikata buvo pašlijus, tai visokie permušimai atsitikdavo, skydliaukistas liepė privengti.

Bet galbūt reikia atnaujinti. Mėgau viena pirtintis, šuo dar užsukdavo pasėdėt ant pirmos lentynos. :)​ Paskui kartu į vandenį.

Rusiška, manau.

Atsakyti

Rimtai Savickas patinka?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 21:37

Rimtai Savickas patinka?

Giedrius-taip, Žydrūnas-nelabai  :D​ 

Atsakyti

Veido kraujagysles pleciasi, motin.

Žinau. Neturiu išsiplėtusių šiuo metu. Kažkada ant šnervės buvo atsiradę, užlazeriavo.

Bet labiau jos plečiasi nuo šampės ir sidro, patikėk.

Atsakyti

Žinau. Neturiu išsiplėtusių šiuo metu. Kažkada ant šnervės buvo atsiradę, užlazeriavo.

Bet labiau jos plečiasi nuo šampės ir sidro, patikėk.

Sampes negeriu. Nuo sidro nemanau. Silpnas jis labai. 

Atsakyti

Giedrius-taip, Žydrūnas-nelabai  :D​ 

Aaaaa 😃

Atsakyti

Mano vaikystes drauge uz galiuno Brusoko istekejus.

Atsakyti

Rimtai Savickas patinka?

Nu man patinka, o, va, Rudoko, nepernešu. A kas y?

Atsakyti

Nu man patinka, o, va, Rudoko, nepernešu. A kas y?
Nežinau.... 😃z

Kuris? 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 22:45

Nežinau.... 😃z

Kuris? 😃

Jėz vajėz - aktorius.

Atsakyti