Savickas ir man patinka, toks jaukaus tipažo vyras.
Anksčiau labai mėgau pirtį, yra sodyboje yra ant tvenkinio kranto. Mėgau vasarą pirtintis su aromatiniais aliejais, t.p. pylingais su druska ir medum. Nežinau, kokios rūšies ta mūsų pirtis, su įkaitinamais akmenimis ir ant jų variniais dubenimis. Su garu dažniausiai. Bet paskui atpratau, nes sveikata buvo pašlijus, tai visokie permušimai atsitikdavo, skydliaukistas liepė privengti.
Bet galbūt reikia atnaujinti. Mėgau viena pirtintis, šuo dar užsukdavo pasėdėt ant pirmos lentynos.
Paskui kartu į vandenį.
Veido kraujagysles pleciasi, motin.
Anksčiau labai mėgau pirtį, yra sodyboje yra ant tvenkinio kranto. Mėgau vasarą pirtintis su aromatiniais aliejais, t.p. pylingais su druska ir medum. Nežinau, kokios rūšies ta mūsų pirtis, su įkaitinamais akmenimis ir ant jų variniais dubenimis. Su garu dažniausiai. Bet paskui atpratau, nes sveikata buvo pašlijus, tai visokie permušimai atsitikdavo, skydliaukistas liepė privengti.
Bet galbūt reikia atnaujinti. Mėgau viena pirtintis, šuo dar užsukdavo pasėdėt ant pirmos lentynos.
Paskui kartu į vandenį.
Rusiška, manau.
Rimtai Savickas patinka?
Rimtai Savickas patinka?
Giedrius-taip, Žydrūnas-nelabai
Veido kraujagysles pleciasi, motin.
Žinau. Neturiu išsiplėtusių šiuo metu. Kažkada ant šnervės buvo atsiradę, užlazeriavo.
Bet labiau jos plečiasi nuo šampės ir sidro, patikėk.
Žinau. Neturiu išsiplėtusių šiuo metu. Kažkada ant šnervės buvo atsiradę, užlazeriavo.
Bet labiau jos plečiasi nuo šampės ir sidro, patikėk.
Sampes negeriu. Nuo sidro nemanau. Silpnas jis labai.
Giedrius-taip, Žydrūnas-nelabai
Aaaaa 😃
Mano vaikystes drauge uz galiuno Brusoko istekejus.
Rimtai Savickas patinka?
Nu man patinka, o, va, Rudoko, nepernešu. A kas y?
Nu man patinka, o, va, Rudoko, nepernešu. A kas y?Nežinau.... 😃z
Kuris? 😃
Nežinau.... 😃z
Kuris? 😃
Jėz vajėz - aktorius.