Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš taip pat. Nors geriau kokia plona drobė.

Aš vaflinius kelis didelius rankšluosčius turėjau. Medžiagos Urme pirkau ir pasisiuvau. Man patiko.

Atsakyti

mmm..toks neblogas  :lol:​ 

Atsakyti

demotyvacija.lt_Pirmas-ir-paskutinis-kar

:D  :D  :D​ 

Atsakyti

Eina shikt  :lol:​ 

Atsakyti

Aš vaflinius kelis didelius rankšluosčius turėjau. Medžiagos Urme pirkau ir pasisiuvau. Man patiko.

Jojo, tie irgi gerai. 

Atsakyti

Neinu i pirtis. 

Atsakyti

Aš tai kažkada labai intensyviai sportavau, tai po sporto užsukdavau į pirtį 10 minučių. Tai tikrai dažnai nueidavau. 

Atsakyti

Aš retai, jei koks vakarėlis su pirtim, tai man nesinori, nes vis tiek būni pasidažius kad ir nedaug. O ir šgėrus. Tai po to būna blogai. 

Kaime yra pirtis, bet kažkaip netraukia. Mb mėgsta, tai kokį kartą metuose prisiverčiu kartu nueiti 😊

Man patinka turkiškos, kur daug garų, drėgna, bet jų rečiau kur būna 

Atsakyti

Aha, man irgi garinės patinka labiau.

Atsakyti

Man rusiška. Normali garinė su eterinių lašeliu į vandenį ant akmenų, pylingais, vantomis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 20:55

Vaikas pradės rašyt dienoraštį 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 21:33

Anksčiau labai mėgau pirtį, yra sodyboje yra ant tvenkinio kranto. Mėgau vasarą pirtintis  su aromatiniais aliejais, t.p. pylingais su druska ir medum. Nežinau, kokios rūšies ta mūsų pirtis, su įkaitinamais akmenimis ir ant jų variniais dubenimis. Su garu dažniausiai. Bet paskui atpratau, nes sveikata buvo pašlijus, tai visokie permušimai atsitikdavo, skydliaukistas liepė privengti.

Bet galbūt reikia atnaujinti. Mėgau viena pirtintis, šuo dar užsukdavo pasėdėt ant pirmos lentynos. :)​ Paskui kartu į vandenį.

Atsakyti