Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O vat vynuoges aš užmerkiu į vandenį, įpylus į jį sodos. Mirkau kelias valandas.

Obuolį, kriaušę po tekančiu vandeniu ir nušluostau...

Persimoną nuplaunu ir lupu skūrą, kivius plaunu.... 

Nžn, citrusinių neplaunu. Bananų irgi, beje. 

Viska plaunu, bananu ir citrusu nea. 

Atsakyti

savaitė, 19 Vas 2021 - 18:46, parašė: Nebuc pagalvojus, kad tiek neplaunanciu, galvojau, kad cia tik maniskiai tokie. Rimtai. :D
O man atrodo ,kad visi tik vaidina ,o iš tikrųjų mažai kas plauna mandarinus.😀
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 02 19, 19:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="savaitė" data-cid="72786626" data-time="1613753166">savaitė, 19 Vas 2021 - 18:46, parašė: Nebuc pagalvojus, kad tiek neplaunanciu, galvojau, kad cia tik maniskiai tokie. Rimtai. biggrin.gif</blockquote> O man atrodo ,kad visi tik vaidina ,o iš tikrųjų mažai kas plauna mandarinus.😀

Čia, manai, kažkam vaidint norisi?
Nu gal.Tai aš prie tų, kur "mažai kas".
Galiu dar pašiurpinti - aš ir kruopas plaunu. Ir riešutus mirkau. Dar apie fitino rūgštį paskaitą galiu pravest, ale tik mokamą. Brangiai biggrin.gif
Atsakyti

Kokia prasme vaidinti? As  plaunu, nevaidinu.  Nusiperku kg ir isplaunu, pries dedama i vaza.  Nesunku gi. :rolleyes: O gal tu vaidini, kad neplauni?  :laugh: 

Riesutus irgi plaunu, ismirkau ir pakepinu sausoje petelneje. Skanumelis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 19 vasario 2021 - 19:28

Žinom žinom,bet aš neskaitysiu.nes neįdomu .bet tu galų gali.popieriaus užteks.

Atsakyti

savaitė, 19 Vas 2021 - 19:27, parašė: Kokia prasme vaidinti? As plaunu, nevaidinu. Nusiperku kg ir isplaunu, pries dedama i vaza. Nesunku gi. :rolleyes: O gal tu vaidini, kad neplauni? :laugh:
Aliuzija į tai,kad žmonės kartais nori atrodyt geresni,švaresni ir visokie kitokie. Hipotetiškai ,niekam netaikau.
Atsakyti

Lavina, kaip po šaknies rovimo? Pinot, implantas jau kaprizų neberodo, sėdi tyliai?

Nu taip nelabai kaip. Neištino, bet toks maudimas gan stiprus yra, tenka vaistus gerti...o yra buvę, kad net nereikia vaistų...

Atsakyti

Aš prie tų nevalyvų, jei su žieve, kurią nulupu, tai neplaunu 🙄

Atsakyti

Aliuzija į tai,kad žmonės kartais nori atrodyt geresni,švaresni ir visokie kitokie. Hipotetiškai ,niekam netaikau.

Nezinau, man noras plauti vaisius neatrodo parodomasis veiksmas,  atseit, ziurekit, kokia as. Tiesiog skaiciau apie tai, apie reisutus, kokio ten bieso yra, is kur jie atvyksta, kaip laikomi,  o ir corona ir zmones parduotuveje  viska ciupineja.  Gal jie po WC ranku neplove, pvz.?  Man nesunku nuplauti tiesiog.

Atsakyti

Gal,o gal kitas pasakys,kad aš irgi ,manau,kad taip dažnai būna.😃

Atsakyti

O man atrodo ,kad visi tik vaidina ,o iš tikrųjų mažai kas plauna mandarinus.😀

Aš būna visus pakišu po kranu iš pardės, bet ne visada

Atsakyti

Čia, manai, kažkam vaidint norisi? Nu gal.Tai aš prie tų, kur "mažai kas". Galiu dar pašiurpinti - aš ir kruopas plaunu. Ir riešutus mirkau. Dar apie fitino rūgštį paskaitą galiu pravest, ale tik mokamą. Brangiai biggrin.gif
Va kruopas plaunu ir pamirkau visas apart grikių ir dribsnių.

Ankštinius mirkau ir praplaunu keletąsyk.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 vasario 2021 - 19:47