Neplaunu ir nemirkau riešutų, nes man neskanūs jie pasidaro šlapi. Tada jau geriau iš viso nevalgysiu. Ypač mirkyti, nu visai pakeičia skonį, konsistenciją. Ne ne ne. Ir dzin man fifinai, enzimai, dindzimai ar kas bebūtų. Labai labai mėgstu riešutus. Valgau retai, bet tik taip, kaip man skanu - iš kart iš pokelio.
O vat kruopas plaunu. Mirkau žirnius, pupeles. Grikių neplauni
Net aguonas plaunu, jei trinti reikia.
(Nu ir temutė 😄)
Kruopas?! iš vis pirmą kart girdžiu.😜
Neplaunu ir nemirkau riešutų, nes man neskanūs jie pasidaro šlapi. Tada jau geriau iš viso nevalgysiu. Ypač mirkyti, nu visai pakeičia skonį, konsistenciją. Ne ne ne. Ir dzin man fifinai, enzimai, dindzimai ar kas bebūtų. Labai labai mėgstu riešutus. Valgau retai, bet tik taip, kaip man skanu - iš kart iš pokelio.
as situos perku, nereikia plauti https://www.vynomeka.lt/pasterizuotas-riesutu-misinys-alvo-200-g, o migdolai pakepinti po plovimo man 100kart skanesni, nei nekepinti.
Siaip temute jo, nuobodoka, ilgai neistempsim
Fėja*, 19 Vas 2021 - 20:08, parašė: O vat kruopas plaunu. Mirkau žirnius, pupeles. Grikių neplauni Net aguonas plaunu, jei trinti reikia. (Nu ir temutė 😄)Tai žirniai ir pupelės gi ne kruopos.tuos net aš plaunu😁
Tai žirniai ir pupelės gi ne kruopos.tuos net aš plaunu😁
As ne tu neplaunu. Mirkau is vakaro, bet ne tuo tikslu.
o kruopas kam plaut?
Kad neputotų verdant, ryžius mirkyt dėl arseno, kitas, ankštunius, kad kitų blogų medžiagų išsiplautų.
*** Sėlija, 19 Vas 2021 - 20:30, parašė: As ne tu neplaunu. Mirkau is vakaro, bet ne tuo tikslu.Man kai duoda su šapais ir žolėm anyta😁


Mėsą pakišu po kranu,jei netingiu.visaip pasitaiko.
Va mesa visada plaunu.