Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ka, reik visoms keistis daba?  :D​ 

Atsakyti

Opa 😁

Atsakyti

Kovoja už vietą po saule 🤭

Priedas  20210215_192847_copy_1699x2265.jpg   134,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Wow, zorikelis vaiksto! 

Atsakyti

Lavina, kaip po šaknies rovimo? Pinot, implantas jau kaprizų neberodo, sėdi tyliai?

Joo, viskas gerai, šiandien siūlus išėmė

Visiškai man ne šlykštu. O tau į burną aš nededu. Valgau dabar trečią mandariną 👍

Aš taipbtreniruoju savo imuninę sistemą 😋

Man baisiau dėl chemijos, patenka an tų pačių rankų, kuriomis dalini skilteles ir valgai.

Bet vaško ant skiltelių tai nėra. Jei jis yra, tai ant skūros, kurią nulupam.

Rankos. Ar tu jas plauni, nulupus. Pagal idėją tuomet reikėtų.

bet šiaip tai neįdomi tema. Kiekvienas turi savo supratimą apie higieną ir pan.  

O pas mus namie tai rimtas reikalas. Pasidalinom san. mazgus, mb užsidarė kambaryje, išeina tik į  savo asmeninę vonią. Gerti ir reikalingus daiktus dedu prie durų, name vaikštom su kaukėm. Testo laiką gavo tik sekmadienį. Temperatūra kyla ir vėl nukrinta, kažkokia nesąmonė vyksta. Dar to nebuvo.Vienu metu kilo beveik iki 39. Jau aš nusiteikus, kad nus anas jam.

Bet tai kokia nesąmonė.  Dirbo iš namų, išvažiuodavo į pardę suplanuotai, kai nėra jokios kamšalynės. Jei buvo kokie kontaktai, tai tik su kaukėm, dar ir dvi kaukes vieną ant kitos dėjosi. Rankų higiena ir visa kita. Bliaaac..

Atsakyti

oi, koks pupsas. :wub: Uzniurkyciau.   

Atsakyti

Mona, kokia super nuotrauka. :wub:​ 

Atsakyti

Pinot, rimtai pas jus. Laikykites :4u: O ka be tempos vyras jaucia? Kaulus lauzo, uosle yra? 

Atsakyti

savaitė, 19 Vas 2021 - 22:07, parašė: oi, koks pupsas. :wub: Uzniurkyciau.
Sudėjimas geras.man patinka,toks niurkymui tinkamas.😃
Atsakyti

Pinot, rimtai pas jus. Laikykites :4u: O ka be tempos vyras jaucia? Kaulus lauzo, uosle yra? 

Įdomu, kad kol kas nieko. Lyg ir pilvą skaudėjo, galvojom, kad rotavirusas bus. Bet ne. Vakar dar viskas buvo gerai.

man ir patikėt sunku.

Atsakyti

Sudėjimas geras.man patinka,toks niurkymui tinkamas.😃

🤣🤣🤣 tinkamas, minkšta tokia, į mamą bent iš sudėjimo, jei ne iš bruožų 🤭

Atsakyti

Wow, zorikelis vaiksto! 

Nu, Sėlija, kas per madą įvedei. Tai dabar visos turėsim? Aš - ne.

Atsakyti