Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu, Pinot, nežinia, kuo jis susirgo. Bet kokiu atveju, tikiuos lengvai ir greitai jam ta liga praeis...

Atsakyti

Joo, viskas gerai, šiandien siūlus išėmė

Man baisiau dėl chemijos, patenka an tų pačių rankų, kuriomis dalini skilteles ir valgai.

Rankos. Ar tu jas plauni, nulupus. Pagal idėją tuomet reikėtų.

bet šiaip tai neįdomi tema. Kiekvienas turi savo supratimą apie higieną ir pan.  

O pas mus namie tai rimtas reikalas. Pasidalinom san. mazgus, mb užsidarė kambaryje, išeina tik į  savo asmeninę vonią. Gerti ir reikalingus daiktus dedu prie durų, name vaikštom su kaukėm. Testo laiką gavo tik sekmadienį. Temperatūra kyla ir vėl nukrinta, kažkokia nesąmonė vyksta. Dar to nebuvo.Vienu metu kilo beveik iki 39. Jau aš nusiteikus, kad nus anas jam.

Bet tai kokia nesąmonė.  Dirbo iš namų, išvažiuodavo į pardę suplanuotai, kai nėra jokios kamšalynės. Jei buvo kokie kontaktai, tai tik su kaukėm, dar ir dvi kaukes vieną ant kitos dėjosi. Rankų higiena ir visa kita. Bliaaac..

Nu bet ***** jei net taip saugantis pasigavo 🤔

Mes palyginti tai... mb vis parduotuvėse dirba, sakė būna mažoj patalpoj kokių trijų firmų darbuotojai susirenka ką taisyt, ir kaukes tikrai ne visi dėvi... mb lyg dėvi, bet jam ten akiniai vis rasoja, tai irgi būna nusismaukia.. o aš jau į parduotuves realiai varau kas antrą dieną. Kaukę dėviu sąžiningai, rankas plaunu. Bet jaučiu, kad jau nėra tokios atsargos, kaip seniau..

Atsakyti

Nu, Pinot, nežinia, kuo jis susirgo. Bet kokiu atveju, tikiuos lengvai ir greitai jam ta liga praeis...

Tai nežinia, bet tokios temperatūros nebūna tiesiog jam niekada. Tai ir neramu. 

Atsakyti

Nu, Sėlija, kas per madą įvedei. Tai dabar visos turėsim? Aš - ne.

Kas ta Selija? 

Atsakyti

Kas ta Selija? 

O tikrai 🤔😁

Atsakyti

Tai nežinia, bet tokios temperatūros nebūna tiesiog jam niekada. Tai ir neramu. 

Panašu  į covidą. Kita vertus gali būt belen kas.

Atsakyti

Kas ta Selija? 

Aha, kad nikas, vardu Sėlija vakarais būtų atsijungęs, dar taip nebuvo.  :D​ 

Atsakyti

Gal kur perpute, pasalo? Tokie orai vejuoti dabar ir salciai, kad juos kur. 

Atsakyti

Gal kur perpute, pasalo? Tokie orai vejuoti dabar ir salciai, kad juos kur. 

Ir vakar, ir užvakar buvo laukuose, stebėjo lapes. Bet nors gerklę skaudėtų, jei būtų peršalęs. Ir valgyt nenori visą dieną.

Atsakyti

Manau, bus covidas Pinotinui. Darykit testa. 

Atsakyti

Per kiek laiko būna covid testo atsakymai?

Atsakyti

Manau, bus covidas Pinotinui. Darykit testa. 

Tai rašiau, kad jau užsiregistravo sekmadienio rytui.

Atsakyti