Neduoda.
Per kiek laiko būna covid testo atsakymai?
Girdėjus, kad per porą parų
Kaip naktelė?
Labas rytas 🌹
Gi sakiau.kokie nes švarūs,higieniški ir t.t Ir dar pridūriau,kad niekam netaikau.nes su žvake nestoviu. Aš tai ne.aesu užmigus ir dantų neišsivalius ir kojinių primėtau prie lovos ir nosį pasikrapšau,kai nieks nemato.o gal ir ne.ir to nieks nežino iš jūsų ir nesužinos.😃
Visokių žmonių būna😃
Niekam nieko nenoriu pasakyt,ir ypatingų švaruolių yra.
Ai,aš nežinau..krapštausi po biški.pgl nuotaiką ir užimtumo lygį.
Bet šiaip mes ne iš tų švaruolių pedantų,todėl nemėgstam netikėtų svečių.nu jei tokių pasitaikytų.😃
Šiaip širdyje aš labai tvarkinga😃,bet kai tai reikia paverst realybe,tai kažkaip....hmm.... prisipažįstu šiek tiek pavydžiu toms tvarkingoms šeimoms.man pačiai būna geriau ir smagiau kai tvarkinga,bet tvarkytis nelabai mėgstu.
Reikia gal griežtumo,įpratimo,bet visos mano pastangos žlunga.aš pati nesilaikai to.nes tingiu,nenoriu,pavargstu ir t.t. Tai vat taip ir gyvenam ar tvarkomės arba dzin. Bet čia gal nuo vaikystės pareina,mano vaikystės šeima irgi ne iš tvarkingųjų. Aš gal net tvarkingesnė.nes žiūriu į gilumą,o paviršiui nebelieka noro ,o mano mamai atvirkščiai- svarbu centras švarus.😃
Bet šiaip mes ne iš tų švaruolių pedantų,todėl nemėgstam netikėtų svečių.nu jei tokių pasitaikytų.😃
Šiaip širdyje aš labai tvarkinga😃,bet kai tai reikia paverst realybe,tai kažkaip....hmm.... prisipažįstu šiek tiek pavydžiu toms tvarkingoms šeimoms.man pačiai būna geriau ir smagiau kai tvarkinga,bet tvarkytis nelabai mėgstu.
nu aš širdyje tai super tvarkinga, bet realybėje jėgų pritrūkstu...tai apsimetu, kad viskas tvarkinga
marco'polo, 20 Vas 2021 - 10:21, parašė: nu aš širdyje tai super tvarkinga, bet realybėje jėgų pritrūkstu...tai apsimetu, kad viskas tvarkingaNu ir man taip.😀
Buvo po paros, esveikatoj pirma, po to gal uz 2 val.ir sms, el.pastu.
Apie plovimus:)- o kokia prasme pasirodyt, kad plauni
O, tai visai greitai buvo 👍👍👍
O ta tema tai šiaip, pasisakėm, kas ką plauna, kas ko neplauna ir tiek. Tiesiog 😄😄😄
Mes irgi nelabai tvarkingi. Kas dėl vonios ir tūliko, tai vaikai tvarko. Viena mergytė antradieniais, kita ketvirtadieniais, aš savaitgaliais taip labiau. Nes pvz jos klozeto nevalo. Na, ir šiaip, jos paviršutiniškiau, aš jau taip ščyriau. Bet tikrai jų prisidėjimas jaučiasi toj vietoj.
Kambarius taip nu... kartą savaitėj tik. Dulkių ežiukai, link darbo savaitės pabaigos, jau būna ant grindų. Žodžiu, ne pedantai tai labai 😊