Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tiesa, ta draugė turėjo vyresnį brolį, kurio kambarį privalėdavo išsiurbt, o tas nejudindavo nei piršto, ir dulkes nuvalyt, jokių asmeninių daiktų nepaliest ir kitais reikalais buvo draudžiama užeit į brolio kambarį, tik sutvarkyt. 

Atsakyti

Nieko.šiaip charakteris,aš tai būtinai taip ir padaryčiau.šiaip sau iš nuoskaudos.man pikta skaityt,jau nekalbu apie to patyrimą.

as turiu daug rimtesniu nuoskaudu, tai cia tik baikos. Auklejimas darbu tada tai vadinosi. Kaimo vaikai dar ne tiek dirbo. 

Atsakyti

Tuoj prisigersiu :D Gerai burbulai lenda, skruzdelynu uzsikandu... kazi, nuotaka nepabego? Ar jaunikis?  :hmm:​ 

Atsakyti

Greiskeli, 20 Vas 2021 - 13:20, parašė: as turiu daug rimtesniu nuoskaudu, tai cia tik baikos. Auklejimas darbu tada tai vadinosi. Kaimo vaikai dar ne tiek dirbo.
Dėl brolio.
Atsakyti

Tuoj prisigersiu :D Gerai burbulai lenda, skruzdelynu uzsikandu... kazi, nuotaka nepabego? Ar jaunikis?  :hmm:​ 

Ne per anksti pradėjai?  :D​ 

Atsakyti

geri burbulus? Iki vakaro kaip tik būsi pasigėrus. Šventi dukros vestuves?

O pas mane tai bliac  bliac...

Atsakyti

Kaip vyras jaučiasi?

Atsakyti

Kaip vyras jaučiasi?

negaliu daug viešint situacijos, tik tiek, kad  jis ligoninėj, palaikom ryšį viberiu, ne covidas. Naktis buvo baisi. Aš nuo ryto jau net prisivartojus raminančių tablečių.

Atsakyti

negaliu daug viešint situacijos, tik tiek, kad  jis ligoninėj, palaikom ryšį viberiu, ne covidas. Naktis buvo baisi. Aš nuo ryto jau net prisivartojus raminančių tablečių.

Laikykitės abu  :4u: 

Bet kai pagalvoji, iki ko priėjom, kai susirgus bet kokia kita liga, pirmiausiai vis tiek prisimatuojam covid variantą.

Atsakyti

Dubliuojasi žinutės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 20 vasario 2021 - 13:44

nu teip. Nusiuntem sveikinimo video. 

Tai jei ne covidas, tai pasveiks, ner ko nerimauti labai. 

Atsakyti

Laikykitės abu  :4u:

Bet kai pagalvoji, iki ko priėjom, kai susirgus bet kokia kita liga, pirmiausiai vis tiek prisimatuojam covid variantą.

Nu tai normalu, nes pirmiausiai ir reikia ta tikrinti. 

Atsakyti