nu aš širdyje tai super tvarkinga, bet realybėje jėgų pritrūkstu...tai apsimetu, kad viskas tvarkinga
Aš negaliu apsimest, kad viskas ok. Širdyje piktinuosi betvarke, bet nieko nedarau po darbo 😄😄😄
Viena mergytė antradieniais, kita ketvirtadieniais, aš savaitgaliais taip labiau. Nes pvz jos klozeto nevalo. Na, ir šiaip, jos paviršutiniškiau, aš jau taip ščyriau. Bet tikrai jų prisidėjimas jaučiasi toj vietoj. . Žodžiu, ne pedantai tai labai 😊Tai jau tikrai ne pedantai. Tik 3x i svaite????
Kosmosas man butu tiek.
Nu kur jau, tu kriaukles vaikams sveist liepi. As tai tik savaitgali jas valau.
Gal pas mus taip žiauriai jos apsineša, nes ciūcei kojytes plaunam 3× dienoj. Jei nasivalytume, konkrečiai juoda būtų. O aš negaliu viena šveisti, sprogau kažkada, nuo tada vaikai padeda. Nu kas ten, 5-10 minučių ir sutvarko, kiek jų prašau.
O visa kita tai neblizga, sakau 😎
Su siaubu prisimenu šeštadienio rytus, kai mama kuopdavo butą, būdavo pikta, net aš gaudavau velnių, kad sėdžiu kažkur ar liepdavo pereit iš vienos vietos į kitą, o ji siurbliu skraidydavo. Paskui dvi dienas matydavo trupinius, kuriuos turėdavau rinkt, nes gi vakar sutvarkyta viskas. Brr. Gal todėl nan pasidarė pofik, nes toks kiekvienas šeštadienio rytas metai iš metų kai vaikas buvau išvarė iš proto. Nesuku galvos, neerzina ir dulkės ar trupiniai, kai jau užminu basa koja kelis kart kokį trupinį ar bado akis, tada jau laikas siurbliui. Bet, kas spintose ir spintelėse man turi būt tvarkinga iš esmės, kitaip mane erzina, nors tvarkau ten ne dažnai, bet sudėliojus, stengiuosi kuo ilgiau palaikyt tai.