Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man nesmagu rašyt, kad jums nesmagu skaityt :))))

Atsakyti

Man smagu visai 😎

Darom apklausą 😄😄😄

Atsakyti

Mane tai turbūt tuoj iš TD išmes, per daug aš ten atvirai reiškiuosi apie auklėjimo būdus 😅

Šiais laikais pasakius, kad diržas kartais gali būt vienintelė išeitis, gali būt akmenim užmėtytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona.mona: 20 vasario 2021 - 22:03

Mane tai turbūt tuoj iš TD išmes, per daug aš ten atvirai reiškiuosi apie auklėjimo būdus 😅

Esi mama, turi teise :D​ 

Atsakyti

Pažiūriu vis tą muzikinę kaukę ir nuolat negražiai man žiūrisi tų abiejų moteriškių alpimas dėl Laukio. Suprantu, jeigu dėl balso, puikiai įkūnyto personažo, bet jos ten tik abi vėduojasi, dūsauja ir alpsta nuo jo žavesio. Kažin koks jam pačiam jausmas, kai tetos, tinkančios jam į mamas, dūsauja kaip per seksą lovoje. Ko gi nealpsta dėl Sipavičiaus, kaip vyro. Ten aptarinėja jo dainavimą, balso tembrą. 

Ar žiūrit dar kuri tą laidą?

Atsakyti

Aš. Bet man neuzstrigo. Nesuvedziau kad del grozio :D​ 

Atsakyti

A tai čia tuo piktintis reikia? nu vat gražus joms tas Laukys. 😀

O gal čia surežisuota iš viso.

Atsakyti
Žiūrėjau. Neužkliuvo. Nu pakrykštavo šiek tiek, tai ką dabar... Daug ten jos visko prišneka.
Atsakyti

Šiais laikais pasakius, kad diržas kartais gali būt vienintelė išeitis, gali būt akmenim užmėtytas.

Kartais. Labai retais, bet gali buti. 

Atsakyti

A tai čia tuo piktintis reikia? nu vat gražus joms tas Laukys. 😀 O gal čia surežisuota iš viso.
O kas čia piktinasi? Parašiau, kad man negražiai žiūrisi, kai šeštoj dešimty moteriškė koketuoja ir nuo pirmos laidos dūsauja dėl sūnaus amžiaus vaikino išvaizdos, o Sipavičiaus tai aptarinėja dainavimą  :D  

Ypatingai Valinskienės tas akių vartymas  :karsta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 20 vasario 2021 - 23:17

Fėja, jau gavai gal antrą skiepą?

Atsakyti

Nes jei alptu del Sipaviciaus, jau butu negrazu, itartina.Be to Sipavicius negrazus. 

O sunaus amziaus vaikina gali girti, kiek nori. I ji vistiek, kaip i vaika ziuri. 

Atsakyti