Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 21 Vas 2021 - 08:51, parašė: Diržas miekada ne išeitis. Šoko terapijai kitų būdų galima rast. Pvz. isterijos atveju nunešt vaiką į jo kambarį iki nurims.
O tu dar savo pakeli?jau muštis pradedat😃
Atsakyti

Tai ką čia diskutuot nežinau...formatas toks,šou.juk ne gatvėj ar naktiniam klube jos seksualiai priekabiavo.😀

Nu tu nepatenkinta,tau negražu,koks skirtumas kokį čia žodį pavartosiu aš ar tu.

Bet rimtai neatstosi? Paklausiau kaip žiūrėjosi kitoms, kurios irgi laidą žiūrėjo, normaliai jos parašė savo nuomonę ir tiek. O tau taip pikta, kad paklausiau 😃

Atsakyti

aš gi diskutuoju.kaip tu ir nori😀

Atsakyti

Gal turi nuorodą? Kažkaip nebeseku naujienų

Va, prašom :) 

https://www.15min.lt...kio-541-1457338

Atsakyti

Teliko neziuriu, tai negaliu nieko pasakyti. Nors, kiek zinau, tokiuose sou is anksto aptariamas scenarijus, del ko aikcioti, o del ko ne. Ir kaip aikcioti,  ir kaip daznai.  :D  Viskas del reitingu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 21 vasario 2021 - 09:18

aš gi diskutuoju.kaip tu ir nori😀

Visos taip, diskutavo, parašė savo nuomonę apie laidą. Tu gal net nežiūrėjai, bet prisikabinai prie manęs ir nors dar vakar tau atrašiau, kad ne, Intemora, nesipiktinu. Šiandien vėl rašai tą patį. Užstrigai  😄

Atsakyti

O tu dar savo pakeli?jau muštis pradedat😃

Mažajį kartais tenka išnešt 😃😃😃

Pažliumbia ir grįžta normalus

Atsakyti

Aną savaitę skundžiausi čia, kad nušalau kelius. Vieną iki šiol skauda kai judu. Ką daryt 🤔

Atsakyti

Na, gaila permažai dar info, bet visvien faina 

Atsakyti

Na, gaila permažai dar info, bet visvien faina 

Na ne tik Izraelis vaistu džiaugiasi. Va ir italai turi savąjį:

https://m.delfi.lt/l...php?id=86477435

Akivaizdu, kad su laiku kažkokį ginklą ir be karantino turėsim prieš tą virusą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 21 vasario 2021 - 09:30

Mažajį kartais tenka išnešt 😃😃😃

Pažliumbia ir grįžta normalus

Nepasiduok savo vaiku manipuliacijoms, buk tvirta kaip uola. :)

Atsakyti

Pienė_, 21 Vas 2021 - 09:17, parašė: Visos taip, diskutavo, parašė savo nuomonę apie laidą. Tu gal net nežiūrėjai, bet prisikabinai prie manęs ir nors dar vakar tau atrašiau, kad ne, Intemora, nesipiktinu. Šiandien vėl rašai tą patį. Užstrigai 😄
Nu ir ?' Tau tai nepatiko?koks žodis būtų tinkamas?
Atsakyti