Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nes jei alptu del Sipaviciaus, jau butu negrazu, itartina.Be to Sipavicius negrazus.  O sunaus amziaus vaikina gali girti, kiek nori. I ji vistiek, kaip i vaika ziuri

Tame ir esmė, kad ne kaip į vaiką. Aš tarkim į sūnaus draugus ar tokio amžiaus jaunuolius ir žiūriu, kaip į vaikus, nepamirštu jų amžiaus. Nekoketuoju su jais, nevartau akių ir nedūsauju, kad man darosi karšta ar apsvaigo galva nuo jo žavesio. Žinau savo amžių ir nejauku tam jaunimui būtų tie tetos koketavimai.

O Sipavičius tik pavyzdys, nes jis ten maždaug jų bendraamžis  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 20 vasario 2021 - 23:53

Jėtau , tai tik laida ir tikrai skamba,lyg piktinumeisi,o tiesą sakant,Sipavičius man  visada buvo gražus.😀 Nuo tada,kai buvai visai mažas vaikas😃 Tai negyvenimas,o šou.Gal tas Laukys joms visai ir nepatinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 vasario 2021 - 06:38

Fėja, jau gavai gal antrą skiepą?

Nea, 24 dieną bus.

Labas rytas.

Atsakyti

Eisiu googlint, kas tas Laukys 😄

Aaa, čia jis iš TV3 X faktoriaus. Nu jis žavus. O šou yra šou. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 21 vasario 2021 - 08:09

Pinotija, kaip naktelė?

Atsakyti

Jėtau , tai tik laida ir tikrai skamba,lyg piktinumeisi,o tiesą sakant,Sipavičius man  visada buvo gražus.😀 Nuo tada,kai buvai visai mažas vaikas😃 Tai negyvenimas,o šou.Gal tas Laukys joms visai ir nepatinka.

Jėtau, toks jausmas, kad piktintumeisi, kad nusprendžiau padiskutuoti. Gi gali apeiti. Realiai juk man nei šilta, nei šalta dėl tos Valinskienės koketavimo. Tai galėjo būti tik diskusija...

Atsakyti

tai aš balso tono tai negirdžiu,o parašyta tai kaip pasipiktinimas.

Atsakyti

tai aš balso tono tai negirdžiu,o parašyta tai kaip pasipiktinimas.

Bet ko prisikabinai? Tik parašiau man negražiai žiūrisi. 

Juk nerašiau, ką jos sau leidžia, nei kaip taip drįsta ar kaip joms negėda! 😄Tuomet gal skambėtų kaip pasipiktinimas. Bet taip nerašiau, nes pasikartosiu man nei šilta nei šalta, nei pikta, nei asmeniškai rūpi. Nieko panašaus. Pažiūrėjau jau trečią laidą ir užsukau čia padiskutuoti. Ir ne apie jų gyvenimą, apie laidą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 21 vasario 2021 - 08:59

Mane tai turbūt tuoj iš TD išmes, per daug aš ten atvirai reiškiuosi apie auklėjimo būdus 😅 Šiais laikais pasakius, kad diržas kartais gali būt vienintelė išeitis, gali būt akmenim užmėtytas.
Diržas miekada ne išeitis.  Šoko terapijai kitų būdų galima rast. 

Pvz. isterijos atveju nunešt vaiką į jo kambarį iki nurims.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 vasario 2021 - 09:00

Geriau gal tada apie vaistua nuo to viruso. Skaitėt, kad jau išrado labai veiksmingą? Būtų puiku, jeigu atsirastų tokia reali galimybė padėti sunkia forma sergantiems pasveikti.

Atsakyti

Geriau gal tada apie vaistua nuo to viruso. Skaitėt, kad jau išrado labai veiksmingą? Būtų puiku, jeigu atsirastų tokia reali galimybė padėti sunkia forma sergantiems pasveikti.

Gal turi nuorodą? Kažkaip nebeseku naujienų

Atsakyti

Tai ką čia diskutuot nežinau...formatas toks,šou.juk ne gatvėj ar naktiniam klube jos seksualiai priekabiavo.😀

Nu tu nepatenkinta,tau negražu,koks skirtumas kokį čia žodį pavartosiu aš ar tu.

Atsakyti