Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi sakau, kad aš ne apie Švediją kalbu.
Aš kokį 10 perskaičius matau, kad nesutaria. Tai kam man 100? Nepadės.

Aš supratau dabar 😊

O aš nesusidūriau, kad nesutaptų nuomonės mokslo žmonių. Bet mano ir šaltiniai ne tokie nežinomi, kaip anas kažkoks aspert pvz ar kažkas pnš. Mano tai paprasti, laisvai prieinami paprastam žmogui, su aiškiu šaltiniu, su aiškia žmogaus pavarde, su neslepiamu adresu, ar šalimi....

Mačiusi esu visokių melagienų paneigimų, beje.

Atsakyti

Sekmadienį, per LRT pradėjo rodyti serialą Norvegišką "Perplaukus Atlantą". Žiūriu dabar. Apie Norvegų karališką šeimą, JAV prezidentą Ruzveltą ir antrą pasaulinį karą, Hitlerį. Na, tas laikmetis, kas kaip tai nemačiau. Ruzveltą vadina iš Tvin Pykso Deilą Cooperį vaidinęs aktorius. 

Pagal tikrus įvykius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 vasario 2021 - 17:21

Aš girdėjau, kad išgerti aspirino (tipo, kad skystint kraują) bet negėriau, kad išgerti paracetamolio, nu nžn, mąstau negerti. Nu ir tų nuo alergijos nžn nžn. Man po pirmo buvo kažkas užėję.... bet net negėriau vaistų, per kelias valandas praėjo. 

Mąstau nieko negerti, kad žinoti, koks bus poveikis.

Man jau ryt antras 💉

Nu gali būt audringiau pagal kas rašoma.

Atsakyti

o karviu raupai geriau skamba? 

Nelabai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 23, 16:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788968" data-time="1614085735"><div><p>Taigi sakau, kad aš ne apie Švediją kalbu.
Aš kokį 10 perskaičius matau, kad nesutaria. Tai kam man 100? Nepadės.</p></div></blockquote><p>Aš supratau dabar 😊</p><p></p><p>O aš nesusidūriau, kad nesutaptų nuomonės mokslo žmonių. Bet mano ir šaltiniai ne tokie nežinomi, kaip anas kažkoks aspert pvz ar kažkas pnš. Mano tai paprasti, laisvai prieinami paprastam žmogui, su aiškiu šaltiniu, su aiškia žmogaus pavarde, su neslepiamu adresu, ar šalimi....</p><p>Mačiusi esu visokių melagienų paneigimų, beje.</p>

Ar tu manai, kad nuomonė, priešinga valdžios politikai, gali būti oficiali, mylima, gerbtina ir verta pirmų puslapių? Nu tikrai ne. Todėl mes matome tik tam tikrą dalį vaizdo. O tą kitą dalį atsirinkti iš daugybės sklandančios informacijos tikrai sudėtinga.
Žodžiu, skiepų priešininkams sakau: įjunkite ne tik tunelinį matymą. Tą patį sakau ir kitos pusės „visažiniams“. Aš žinau, kad nieko nežinau, berods Sokratas pasakė. Bet kažkodėl tokių sokratų abiejose pusėse nėra daug...
Atsakyti

Žinok kietos tos jų galvos :) Pritaikytos krist. Vaikai daug krenta. Tai natūralu.
:lol:  :lol:  :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 23 vasario 2021 - 17:29

Tai visas pasaulis, Europa, Amerika tuneliniu mastymu masto, o visu saliu valdzios susimoke? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 23, 17:36)
<p>Tai visas pasaulis, Europa, Amerika tuneliniu mastymu masto, o visu saliu valdzios susimoke? </p>

Aš tik neseniai minėjau vieną pvz. - skirtingų šalių skirtingus kaukių dėvėjimo reikalavimus.
O šiaip politikos panašios, užtai kitokią informaciją reikia susidėlioti kaip mozaiką. Aišku, jei norisi. Ne viskas balta, kas balta, ne viskas juoda, kas juoda.
Dėl susimokymo... Kas gali paneigti, kad... Aš tai nežinau. Gali būti visko.
Tik nežinau, kam aš čia tai rašau. Nes vis tiek kai kas girdės tik tai, kas garsiausia ir arčiausia ausies rėkiama.
Atsakyti

Tai visas pasaulis, Europa, Amerika tuneliniu mastymu masto, o visu saliu valdzios susimoke? 

Taip.

Ir bankai irgi susimokę dar girdėjau. Pasaulio bankas kažką ten bla bla bla... neklausiau, atsistojau ir nuėjau gult po vyšnia. Čia vasarą buvo 😄

Atsakyti

Zmones ant tiek sureiksmino tuos skiepus, vietoj to kad dziaugtusi, jog jie atsirado, kad matosi sviesa tunelio gale. Patiko namie sedet, ne kitaip..

Man kartais atrodo, kad pasaulis isprotejo... 

Atsakyti

Rialina, su kai kuriais tavo sakiniais tikrai sutinku.

Ir tikrai gali būti, kad pvz ši vakcina nebus tobuliausia ir ši kova prieš Kovidą ne pati geriausia, kad klįstama kažkur. Gi viskas nauja.

Bet aš linkusi rizikuoti, nes noriu grįžti į gyvenimą. Noriu atostogų, noriu pramogų....

Nenutručys manęs ta vakcina. Ji ištestuota, patvirtinta ir yra saugi. Tą sako mokslas. Gal po penkmečio bus kitokia vakcina. Dar geresnė, dar saugesnė. To labai norėčiau ir tikiuosi, kad link to mokslas ir žengs. Arba vaistus sukurs ir nereiks vakcinos. Tas būtų dar geriau.

A, beje, maniškis plokščiažemis, tai jis nori gyventi iki 120 metų. O aš nenoriu tiek. Tai aš vat ir leidžiu sau skiepus. 😄

Atsakyti

Kartais pasaulis isproteja. 

Pavyzdys mano istaigoj pries kelis metus. Vienam kabinete uzsidege potinkiniai laidai.Konkreciai dega visa  siena. Kolege puole pas ukvede. Degam! Ta tokiu ramiu veidu:O ka as ten ketvirtam aukste padarysiu, ner ko kavas gert, arbatinukus kaityt...

Ta puola pas dire. Degam! Sekretore atsuka veideli. Kas? Degam? Direktores nera. Ir uzsisukus toliau spausdina kompe...

Puola pas buhaltere. Degam, ka daryt! Ta:Nu ka ka, ka as  zinau. Ne mano pareigybe. 

Sako kolege :As pagalvojau, kad arba as sapnuoju kosmara, arba pasaulis isprotejo... 

Atsakyti