Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šveicarija nepasitiki "Astra Zeneca" - vienas iš ankstesnių pvz. Ir ne ji viena nepasitiki. Ir virš 65 m žmonių kai kurios šalys nerekomenduoja ja skiepyt. Pas mus skiepija. Tos pačios kaukės / jau ir respiratoriai. Vienos valstybės liepia, kitos rekomenduoja, dar kitiems dzin. Tai kuriuo tu mokslu pasitiki? Berods jau klausiau. Atsakymo tai nemačiau.
Man mokslas yra vienas. 

Apie tą Astrą, tai gi niekas nesliapiama - rašo, kad sukūrė va tokią, adeno viruso pagrindu, kurios patikimumas 60%. Kad skiepija žmones iki 60, ar iki kiek ten, 55 ? Na, tai ir sprendžia šalys, ar jos nori tokios savo piliečiams, ar ne. Turtingos šalys nenori už 2€ vakcinos, jos gali sau leisti vien tiktai procentaliai aukšto patikimumo vakcinas pirkti, o neturtingos suskiepys tokia. Bent mirtingumą sustabdys. Kokių aš klausimų neatsakiau, nelabai ką aš ir žinau, tik tiek, kiek skelbiama... Nesikasinėju aš taip giliai, neieškau jokių sliekų šiknoj, nei nieko :geda: 

Apskritai, niekad nediskutavau ta tema. Bet per metus laiko kažkokią nuomonę susidariau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 vasario 2021 - 18:35

O dėl šalių pasirinkimo, kaip dėvėti kaukes, tai nu irgi renkasi paskaičiavę, kažkokius savus paskaičiavimus daro. Visų šalių mokslininkai. Ir vieni vienokį modelį renkasi, kiti kitokį. Nu ir matysis, po ilgo laiko, kam geriausiai sekėsi.

Gi ir mokesčių sistemos skiriasi, ir švietimo sistemos kiekvienos šalies skirtingas modelis, sveikatos apsaugos sistema pas visas vis kitokia, bet tai nereiškia kad visi susipriešinę. 

Atsakyti

Ir negirdėjau, kuri šalis sakytų, kad nereikia kaukių. Žinau tik, kad gailisi, kad neįvedė jų dėvėjimo laiku.

Atsakyti

Man mokslas yra vienas.  Apie tą Astrą, tai gi niekas nesliapiama - rašo, kad sukūrė va tokią, adeno viruso pagrindu, kurios patikimumas 60%. Kad skiepija žmones iki 60, ar iki kiek ten, 55 ? Na, tai ir sprendžia šalys, ar jos nori tokios savo piliečiams, ar ne. Turtingos šalys nenori už 2€ vakcinos, jos gali sau leisti vien tiktai procentaliai aukšto patikimumo vakcinas pirkti, o neturtingos suskiepys tokia. Bent mirtingumą sustabdys. Kokių aš klausimų neatsakiau, nelabai ką aš ir žinau, tik tiek, kiek skelbiama... Nesikasinėju aš taip giliai, neieškau jokių sliekų šiknoj, nei nieko :geda: Apskritai, niekad nediskutavau ta tema. Bet per metus laiko kažkokią nuomonę susidariau. 
Tai pagal naujesnius tyrimus saugu ir vyresnius skiepyt ir veiksmingumo proc.pakilo 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2021 - 18:44

Fėja, na labai labai  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Visi  pavargo daugiau ar mažiau, visus užkniso, bet, o ką daryt??? Nuo nuotolinio mokslo mane pykina... Vaikus į daržą pas mus veda pilnai apart krlelių šeimų. Man auklėtojos jau skambino ko nevedam  :D​ 

tai va, blyn, nėr ką daryt....tai pazyziu, padejuoju ir vėl pirmyn  :D​ vistiek baigsis kada nors, gal, tikiuosi, viliuosi, svajoju

Atsakyti

Lauke einu be kaukės, užsidedu tik prieš įeinant į patalpą arba, jeigu žmonių gausiau eina. 

Atsakyti

****,Amadėja,kad man tavo problemos.tu pabūk vaikų mamacir mokytoja,tada suprasi,kas yra sunkumas ir užknisimas ir tt.

Atsakyti

Lauke einu be kaukės, užsidedu tik prieš įeinant į patalpą arba, jeigu žmonių gausiau eina. 

Aš šaliką

Atsakyti

Aš šaliką

Parduotuvėj tik su šaliku?

Atsakyti

Kokie dar blt salikai, reikia medicinines kaukes arba respiratoriaus.

Tiek priraset, nespeju paskui jus.

Atsakyti

Amadėja, o kur mokytoja sms rašo sekmadenio ryte dėl nd, į dienyną?

Atsakyti