Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

****,Amadėja,kad man tavo problemos.tu pabūk vaikų mamacir mokytoja,tada suprasi,kas yra sunkumas ir užknisimas ir tt.

Nu tai tavo panos pačios mokos

Atsakyti

Parduotuvėj tik su šaliku?

Lauke šaliką. Pardėj, poliklinikoj kaukę.

Atsakyti

Amadėja, o kur mokytoja sms rašo sekmadenio ryte dėl nd, į dienyną?
Sms. Auklėtoja jų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2021 - 19:23

Kokie dar blt salikai, reikia medicinines kaukes arba respiratoriaus.

Tiek priraset, nespeju paskui jus.

Lauke gi

Atsakyti

Sms. Auklėtoja jų

Iš dalies gal ir gerai, jei mato, kad pats, savanoriškai nedaro, nei tėvai nesukontroliuoja.

Atsakyti

Kokie dar blt salikai, reikia medicinines kaukes arba respiratoriaus.

Tiek priraset, nespeju paskui jus.

Reikia, bet nesidedu lauke, kai žmonių pavieniai, jei daugiau praplaukia, nosį po šaliku slepiu.

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 02 23, 18:16)
<p>Skaitau ir galvoju, kaip gerai tiems žmonėms, kurie visais klausimais viską žino. Viską paskaityt suspėja ir suvirškint ir parašyt. Atvarau čia ir gaunu jau susistemintą informaciją  biggrin.gif </p><p></p><p>Aš šiandien supratau, kad pavargau. Tiesiog. Nuo visų kaukių, karantinų, ribojimų, draudimų, nuotolinių mokslų ir visko visko</p>

like like like
Atsakyti

Kodėl Monos vaikas žorikėlis? Skaitau ir nesuprantu  :D :D  :D 

Atsakyti

Iš dalies gal ir gerai, jei mato, kad pats, savanoriškai nedaro, nei tėvai nesukontroliuoja.
Gerai. Būčiau nepamačius, nes aš tik tamo matau, o užduotys būna ir per kitur pateikiamos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2021 - 19:33

Gerai. Būčiau nepamačius, nes aš tik tamo matau, o užduotys būna ir per kitur pateikiamos. 

Penktokas?

Atsakyti

Kodėl Monos vaikas žorikėlis? Skaitau ir nesuprantu  :D :D  :D

nu tai jie taip vadina. Mano vaikai buvo Pumpukas ir Gagutis.  :D Ir dabar kartais taip pavadinu :D​ 

Atsakyti

****,Amadėja,kad man tavo problemos.tu pabūk vaikų mamacir mokytoja,tada suprasi,kas yra sunkumas ir užknisimas ir tt.

Oi kaip pritariu, as nesu mokytoja, bet dirbu daug (dabar is namu), ir vaiku turiu ne viena mokyklinuka, ir mokslus kontroliuoju ir dalyvauju juose, tai tikrai kartais tiesiog pasijuokiu paskaicius🙂

Aš šaliką

Kodel? Privaloma juk kauke

Amadėja, o kur mokytoja sms rašo sekmadenio ryte dėl nd, į dienyną?

Na man irgi labai idomu, mokytoja sms sekmadieni? Aukletoja? Tai gal dar ne del savo destomo dalyko? Sunku patiket.

Atsakyti