Nu nesakyk, jei nedaro jokiu darbu, neatsiskaito, tai kas is to, kad knapso prie to ekrano.
Kam taip dramatizuot, tai auklėtojos pasirinkimas. Neprivaloma, ji pati faip nori. Vat, jei vaikas nesijungtų į tiesiogines pamokas, jau būtų negerai.
Tai nekeltų susirūpinimo, nesirinktų aukoti savo savaitgalio, jeigu galvotų, kad tuo vaiku ir jo problemomis pasirūpins tėvai. Tikrai jau nerašinėja visiems. Stebi situaciją, mato kur būtina įsikišti - tai ir aukoja savo laiką.
Klausyk, gal tu ta mokytoja, kad vėl TIKRAI žinai, kas ir kodėl?
Amadėja, jeigu auklėtoja aukoja savo savaitgalį ir nagrinėja tavo vaiko bėdas ir neatliktus darbus - tai nepyk, bet jau tikrai tavo šeima jos akyse atrodo problematiška. Žiūrėk tuoj ir vaiko gerovės komisijai informaciją perduos.Mes labai gerai sutariame tiesiog.
Nereali auklėtoja.
Klausyk, gal tu ta mokytoja, kad vėl TIKRAI žinai, kas ir kodėl?
KLAUSYK 😄 gali teigti kitaip, kad rašinėja ir tiems, kurie darbus padaro ir nekelia problemų 😃
Tai nekeltų susirūpinimo, nesirinktų aukoti savo savaitgalio, jeigu galvotų, kad tuo vaiku ir jo problemomis pasirūpins tėvai. Tikrai jau nerašinėja visiems. Stebi situaciją, mato kur būtina įsikišti - tai ir aukoja savo laiką.Aukoja laiką, nes nori, kad jos klasė baigtų be skolų. Yra gi ten kažkokie reitingai tarp klasių, pagal vidurkį gal.
Nu nesakyk, jei nedaro jokiu darbu, neatsiskaito, tai kas is to, kad knapso prie to ekrano.
Svarbu, kad dalyvauja, net labai. Klasėse irgi dalis nosį krapšto ar žiopso per langą.
Kaip aš galiu rašinėti, jei nežinau. Bepigu tau, kai TIKRAI žinai.
Įdomu, kai aš kartais sekmadienį kokią 1 val. nakties aukščiau esančiai institucijai parašau laišką, jie TIKRAI žino, kad man kelia problemas?

Kaip aš galiu rašinėti, jei nežinau. Bepigu tau, kai TIKRAI žinai.
Įdomu, kai aš kartais sekmadienį kokią 1 val. nakties aukščiau esančiai institucijai parašau laišką, jie TIKRAI žino, kad man kelia problemas?
Tai pilna čia mamų. Aš viena iš jų. Manai gaunam sekmadienio rytais sms, kad neparuošė vaikas namų darbų? O jeigu gaučiau, tai negalėčiau teigti, kad jau TIKRAI mato problemą, su kuria mes patys jau nesusitvarkom? Ar galvočiau, kad rašinėja, nes neturi ką veikt savaitgalį 😄
Savaitgali, ar ne savaitgali, bet jei net per atostogas nespejo padaryt, ko neatlikes, tai jau faktas, kad yra beda.

Pilna, tai kokios 4-5?
Kad jūs negaunat, tai ką reiškia? Ogi nieko.
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.
Pilna, tai kokios 4-5?
Kad jūs negaunat, tai ką reiškia? Ogi nieko.
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.
Tegul ta auklėtoja man parašytų ir darbo metu, kad mano vaikas turi skolų, išrašinėtų man asmeniškai kokių darbų neatliko, neatsiskaitė, na TIKRAI matyčiau problemą. Tu nematai, nematyk 😄