Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

is neseniai isejusiu, retkarciais uzsukanciu :D​ 

Tai buvo šiandien berods. 

Alta, kaip sekasi?  :) 

Atsakyti

Kad Alta ne Rialina, tai jau TIKRAI  :D​ 

Atsakyti

Kad Alta ne Rialina, tai jau TIKRAI  :D​ 

Rialina tuo suabejotų 😃

Atsakyti

Ar įmanoma telefone sustabdyt čia tas iššokančias reklamas? Tas diedas oranžine maike jau užkniso.

Atsakyti
Nu va. Džiaugiuosi, kad mano – tos bjaurios personos mintys ir rašliavos davė peno diskusijoms, įžvalgoms, ir, be abejo, žinojimui. O tai turbūt nuobodžiai drožtumėt Amadėją toliau biggrin.gif. O čia vis šioks toks gyvenimo paįvairinimas įvyko. Puiku. Ačiū už dėmesį. Bet pasistengsiu kokią dieną kitą neužgožti padangės – kažkaip nepatogu tiek dėmesio vienai pritraukt biggrin.gif.
Atsakyti

Susidariau įspūdį, kad Rialina dirba policijoj ar pan  :rolleyes:​ 

Rimtai...?

Man toks įspūdis nesusidarė, nes ji atrodo ypatingai jautri. Policininkai jie tokie kieti, aiškūs, konkretūs. Pas juos bildukas negyventų, manau.

Atsakyti

Bet Rialina čia nuo praeito karantino lyg ar ne? Kažkaip atsimenu ją, kai atėjo.

Jo, mes kartu panašiai atėjom, man taip atrodo. 

Atsakyti
Fėja, kai tau rytoj skiepas - tai po jo gal laisvadienis? Ar tiesiai į  darbą?
Atsakyti

Jo, mes kartu panašiai atėjom, man taip atrodo. 

Patikslinsiu, nors tai ir nelabai svarbu. Prisijungėt prie TD, paskui tu atėjai ir į SM, o Rialina kartą piktai apsilankė ir pareiškė, kad jai čia netiks. Tu likai, ir čia, ir ten kažkiek, o ji kartas nuo karto čia ateidavo. Ir vis kažkaip negeranoriškai nusiteikusi.  Ir taip toliau ir panašiai.

Atsakyti

Iš tiesų įdomu, kaip savijauta bus po antro.

Atsakyti

Patikslinsiu, nors tai ir nelabai svarbu. Prisijungėt prie TD, paskui tu atėjai ir į SM, o Rialina kartą piktai apsilankė ir pareiškė, kad jai čia netiks. Tu likai, ir čia, ir ten kažkiek, o ji kartas nuo karto čia ateidavo. Ir vis kažkaip negeranoriškai nusiteikusi.  Ir taip toliau ir panašiai.

Aš į TD, nes SM neveikė visai, paskui likau TD, bet ten kažkaip veiksmas neįdomus buvo, tai atėjau į SM. Gal SM vis tiek kažkiek sekiau, lyg. TD tai neseku visai.

O Realina nžn, ko įsižeidus, neįsivaizduoju, nepamenu. 

Atsakyti

Į darbą numatyta.

Atsakyti