QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 23, 21:05)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72789217" data-time="1614106829"><div><p>Pilna, tai kokios 4-5?
Kad jūs negaunat, tai ką reiškia? Ogi nieko.
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.</p></div></blockquote><p>Tegul ta auklėtoja man parašytų ir darbo metu, kad mano vaikas turi skolų, išrašinėtų man asmeniškai kokių darbų neatliko, neatsiskaitė, na TIKRAI matyčiau problemą. Tu nematai, nematyk 😄</p>
Aš supratau, kad sekmadienį parašytas laiškas reiškia problemų problemą. O darbo dieną - mažesnė problemėlę

Klausyk, labai neįsigilinau, ko ten tas vaikas nepadarė, bet noriu paklausti. O pvz. tu, tavo draugai, klasiokai visada viską padarydavo? Pavyzdukai buvo? O jei nepadarydavo ir mokytoja kokią pastabą parašydavo, tai viskas - vaikas problematiškas, tėvai irgi?
Papildyta:
QUOTE(marco'polo @ 2021 02 23, 21:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72789217" data-time="1614106829"><div><p>Pilna, tai kokios 4-5?
Kad jūs negaunat, tai ką reiškia? Ogi nieko.
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.</p></div></blockquote><p>bet tu nerealiai protinga, žinai atsakymus į visus klausimus</p>
jo, aš biškį protinga, bet atsakymų nelabai žinau. Bet yra, kas TIKRAI žino.