Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pilna, tai kokios 4-5?
Kad jūs negaunat, tai ką reiškia? Ogi nieko.
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.

bet tu nerealiai protinga, žinai atsakymus į visus klausimus

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 23, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72789217" data-time="1614106829"><div><p>Pilna, tai kokios 4-5?
Žmogus negali planuotis savo darbo, kaip norisi? Aš rašinėju, kaip jau sakiau - ir sekmadienį 1 val. nakties būna. Rytais, tiesa, nebūna, nes miegu. Ir prie ko čia kažkokios problemos? Šiaip aš irgi darbo valandas turiu, bet dirbu ir kada noras užeina.
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.</p></div></blockquote><p>Tegul ta auklėtoja man parašytų ir darbo metu, kad mano vaikas turi skolų, išrašinėtų man asmeniškai kokių darbų neatliko, neatsiskaitė, na TIKRAI matyčiau problemą. Tu nematai, nematyk 😄</p>

Aš supratau, kad sekmadienį parašytas laiškas reiškia problemų problemą. O darbo dieną - mažesnė problemėlę biggrin.gif
Klausyk, labai neįsigilinau, ko ten tas vaikas nepadarė, bet noriu paklausti. O pvz. tu, tavo draugai, klasiokai visada viską padarydavo? Pavyzdukai buvo? O jei nepadarydavo ir mokytoja kokią pastabą parašydavo, tai viskas - vaikas problematiškas, tėvai irgi?
Papildyta:
QUOTE(marco'polo @ 2021 02 23, 21:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72789217" data-time="1614106829"><div><p>Pilna, tai kokios 4-5?
Aišku, GALI BŪT ir kažkokios problemos, bet čia jau ne tau žinot ir nuspręst.</p></div></blockquote><p>bet tu nerealiai protinga, žinai atsakymus į visus klausimus</p>

jo, aš biškį protinga, bet atsakymų nelabai žinau. Bet yra, kas TIKRAI žino.
Atsakyti

Ponia tardytoja, atsipalaiduokite, pailsekite, darbo valandos seniai baigesi.

Atsakyti

Papildyta:
jo, aš biškį protinga, bet atsakymų nelabai žinau. Bet yra, kas TIKRAI žino.

faina tau, matai, mes tai čia tokios nelabai, be tavo išaiškinimų ne kažką įkertam

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 02 23, 21:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72789227" data-time="1614107941"><div><p>Papildyta:
jo, aš biškį protinga, bet atsakymų nelabai žinau. Bet yra, kas TIKRAI žino.</p></div></blockquote><p>faina tau, matai, mes tai čia tokios nelabai, be tavo išaiškinimų ne kažką įkertam</p>

Kažką maišai. Tai čia man, neišmanėlei, visą dieną aiškinami įvairūs dalykai. Nes yra, kas TIKRAI žino. O aš, deja, ne... unsure.gif
Atsakyti

Tai jau susimastyk, Rialina :D​ Laiks kazka ir suzinot, negi ir mirsi tokia neziniuke? 

Atsakyti
Ok, vis tik krepšinis. Kadangi nežinau (ir vėl), kas laimės, noriu normaliai pažiūrėt.
Sėkmės visažiniškumuose.
Atsakyti

Rialina, bet tu piktiniesi irgi ne taip jau dvejodama. Toks teisuoliškumas tai jaučiasi tavyje ir stipriai  :wink: Tail kad tu visada teisių gretose esi irgi. Ir pirmame flange 😄😄😄 Tik vaizduoji, kad ne ne ne, tipo kukliniesi 😄

Jei čia vyktų bendravimas, taip, kaip aš suprantu tave, tai jis būtų nulinis. 

Nes nieko pasakyti negalima, savo nuomonės išreikšti negalima. Ateini būtinai "užglušint" ir paprotint, paaiškint, kad rašantysis tai negalvoja, labai jau žino viską, atseit. Kiekvieną žodį ištyrinėji po padidinamuoju stiklu 😄 

Aš tris kart skaičiau, ar tikrai, tas žodis TIKRAI buvo parašytas  :laugh: 

Bet ieškai tu kabliuko prikibt, nesakyk. Tas jaučiamas tavo tonas, jis turbūt tikras. Nes kartais tai tikrai skaitome ne tuo tonu, kokiu žmogus realiai rašo. 

Man tai smalsu, kodėl tu čia....? Draugauti nenori. Tai badytis neturi kur? Ragiukus niežti 😊 

Nes aš pvz čia, nes noriu bendrauti su maždaug mano amžiaus moterimis. Bet pyktis tai nenoriu. Jei kiltų konfliktas, manau paprastai išspręstume...

Atsakyti
kaip as jauciu PILNATI biggrin.gif
Atsakyti

Tai jau susimastyk, Rialina :D​ Laiks kazka ir suzinot, negi ir mirsi tokia neziniuke? 

Oj, ji žino (ištryniau žodį TIKRAI).

😄

Atsakyti

As tai is paskutiniu pasakymu nebesupratau ar yr beda su mokslais, ar sms tik del dideles draugystes gauna:) Tai kam tada nervintis...

Atsakyti

Kažką maišai. Tai čia man, neišmanėlei, visą dieną aiškinami įvairūs dalykai. Nes yra, kas TIKRAI žino. O aš, deja, ne... unsure.gif

Nenusimink, tu gi tuoj mums paaiškinsi kaip teisingai maitintis 😄 . Tau gi labai patinka kišti savo visažiniškumą, nors net nežinai kiek toje srityje išmano kitos. O ir suvalgom kartais ne visai teisingai, tiesiog nes taip smagiau sugriešinus gyvenasi 😃

Atsakyti