Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kažką maišai. Tai čia man, neišmanėlei, visą dieną aiškinami įvairūs dalykai. Nes yra, kas TIKRAI žino. O aš, deja, ne... unsure.gif

Rialina, aš ką rašiau, tai nieko tau išaiškint nenorėjau.... Aš tik išsakiau savo nuomonę, skaičiau tavąją.... ir tiek. Neturiu jokių ambicijų tau atmerkt akis, ar kažką. Man realiai, vienodai. Aš tikrai tik rašinėjausi. Nebuvo nei kažkokių emocijų nei ką. Tikiuosi ir iš tavęs. Bet kai tu tarsi verkšleni, kad vaaaa, čia MAN AIŠKINA, tada atrodo, kad labai jau tu imi širdin. Kad kažkas mano, jog tu kažko nežinai. Viską tu žinai. Tiesiog vienos tiesos nebūna. Kaip ir rašei, ne viskas vien tik juoda, ne viskas vien tik balta. 🌹🌹🌹

Atsakyti
Su pergale!
Ką matau, tą skaitau. Kaip sugebu, taip pakomentuoju. Blogietė? Ok., galiu būti ir tokia. Nes visos tokios mielos, rožinės ir pūkuotos – neįdomu. O ką galvojat, kaip čia jums aš rodausi, tai kažkaip manęs nejaudina.
Piene, apie teisingą mitybą gal ir papasakosiu, bet žinok, ne už dyką biggrin.gif. Nemokamos konsultacijos baigėsi rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sakoma, kad kituose mus erzina tos savybes, kurias , kad ir kaip nenorime to sau prisipazinti, turime  mes patys.   Cia psichologai taip sako.  Visazinius siutina kito uztikrintas tonas,  visazinyste.  :D

Atsakyti

Rialina, 23 Vas 2021 - 21:45, parašė: Piene, apie teisingą mitybą gal ir papasakosiu, bet žinok, ne už dyką biggrin.gif. Nemokamos konsultacijos baigėsi rolleyes.gifbiggrin.gif
Oi, Rialina, man nereikia tavo netvirtų žinių 😄 pati žinau pakankamai, o ir šaltinių pilna, tik domėkis. 

Ir dar mokamai pirkti katę maiše, kam man ji 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 23 vasario 2021 - 21:53

Kazkur labai girdeta.... konsultaciju dykai neteikiu....  :hmm:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tu ne blogiete, tavo tik charakteris nekoks. :4u:  :D 

Atsakyti

Kazkur labai girdeta.... konsultaciju dykai neteikiu....  :hmm:  :rolleyes:​ 

Manai, kažkas iš senų dalyvių? 

Atsakyti

Susidariau įspūdį, kad Rialina dirba policijoj ar pan  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sakoma, kad kituose mus erzina tos savybes, kurias , kad ir kaip nenorime to sau prisipazinti, turime  mes patys.   Cia psichologai taip sako.  Visazinius siutina kito uztikrintas tonas,  visazinyste.  :D

O tada seka ši žinutė, kaip patvirtinimas:

Oi, Rialina, man nereikia tavo netvirtų žinių 😄 pati žinau pakankamai, o ir šaltinių pilna, tik domėkis. 

Juokingai susiskaitė, kaip faktas su įrodymu  :D 

Atsakyti

Manai, kažkas iš senų dalyvių? 

is neseniai isejusiu, retkarciais uzsukanciu :D​ 

Atsakyti

Kodėl sunku patikėt, trimestro galas, auklėtoja suinteresuota, kad vaikai baigtų be skolų.

Na galvojau, kad pas penktokus pusmeciai, bet gal skirtingose mokyklose skirtingai. 

Amadeja, visose viesosiose vietose kaukes deveti privaloma🙂

Atsakyti

is neseniai isejusiu, retkarciais uzsukanciu :D​ 

Bet Rialina čia nuo praeito karantino lyg ar ne? Kažkaip atsimenu ją, kai atėjo.

Atsakyti