Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne, tai ką mes žinom, kaip dabar JIE mane užvaldys 😄

Gerai jaučiuos, nieko dar nesijaučia.

O MB tai jo.

Zalios antenos isdygs.Kazkur pi menesio. Stebek.  :topsecret:​ 

Atsakyti

Kaip tik ant pavasario  :lady:​ 

Atsakyti

Kaip savijauta, Fėja? 

Atsakyti

Ačiū, sakau, kol kas nieko nejaučiu. 👌

Atsakyti

Net pavydžiu.va galėsi jau normaliai gyvent.

Atsakyti

Viduje ramiau gali būti, o gyvens ir toliau kaip mes visi, jokių privilegijų ribojimams negavo. Toliau niekur, tik darbas, namai, su tom pačiom kaukėm, be jokių susitikimų ar kažkokių kitų veiklų. Viskas draudžiama kaip ir anksčiau. Va todėl aš galvoju, kad reiktų skiepų paso. Tada kiti, matydami jos privilegijas, gal irgi persigalvotų ir prieš skiepus nesispardytų  :D 

Atsakyti

Tavęs neskiepyja dar?

Atsakyti

Šimonytė teigia, kad skiepų pasas dar per anksti, per lėtai pas mus skiepyjama. Tik nesuprantu, kaip tai susiję, paskiepyjo dukart - duoda id kokį nors ir viskas, programėlėje ar kur.

Atsakyti

Viduje ramiau gali būti, o gyvens ir toliau kaip mes visi, jokių privilegijų ribojimams negavo. Toliau niekur, tik darbas, namai, su tom pačiom kaukėm, be jokių susitikimų ar kažkokių kitų veiklų. Viskas draudžiama kaip ir anksčiau. Va todėl aš galvoju, kad reiktų skiepų paso. Tada kiti, matydami jos privilegijas, gal irgi persigalvotų ir prieš skiepus nesispardytų  :D

As girdejau, kad gave du skiepus, gales pas seimiste issiimt skiepu pasa, kad galetu laisvai keliauti, nedarant testu. 

Atsakyti

Pas MB darbe ivyko gamyboj avarija, atsiunte konsultanta is DE, tas sedi savaite viesbuty izoliacijoj. Ryt darys testa, jei neigiamas, gales jau darbuotis.Dave 50 Eu, kad alaus parveztu, nu ka veikt savaite viesbuty?  :D​ 

Atsakyti

Šiaip įtarimai sklando, kad naujos stipriau plintančios atmainos kelia rodiklius. Čekai, slivakai jau verkia dėl gydytojų stygiaus ir užkištų ligoninių...

Atsakyti

As girdejau, kad gave du skiepus, gales pas seimiste issiimt skiepu pasa, kad galetu laisvai keliauti, nedarant testu. 

Na tik turi tos kitos šalys pripažinti tą dokumentą. Jeigu visose šalyse jie bus skirtingi, kas gi imsis užtikrinti, kad jie nepadirbti. 

Atsakyti