Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na mieste nelabai. Reikia, kad 2 metrų atstumu nieko nebūtų.

Man tinka, as nesigrudu. 

Atsakyti

Pgaliau legaliai eisiu be kaukės lauke, nors koks mėnuo be jos einu jau.

Pas mane kilogramų užsimetė per praeitą karantiną, taip ir nenumečiau,, o ėdžiau be kontrolės . Dabar biškį bandau nebeėst, reik numest 5.

Pinot, kažkaip labai panaši tavo vyro situacija kaip buvo man... po opercijos liko pūlių ar ko ten, jau dabar neatsimenu, temperatūra nekrito visą savaitę, vienus antibiotikus keitė kitais, labai brangiais, kur ampolė kainavo ten keliasdešimt litų tais laikais. Ir tai nepadėjo, tempa nekrito. Galiausiai artimųjų iniciatyva pervežė į Kauną, ten iškart operavo pakartotinai. Bet gal pas jus kita situacija, tačiau labai priminė man manąją.

Nelabai atsimenu, Rialina vaikų turi ar ne ir amžiaus neatsimenu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 24 vasario 2021 - 17:16

Labutis 🌹

Šiandien ryte kaip tik svėriaus. Paskutinį kartą svėriausi birželį. Ten į programėlę įvedu, tai žinau tiksliai. Nu tai ką. Lygiai +4 kg. Noriu juos numest. Nevalgiau šiandien dar skanumynų 😄

Tai sučipavo jau mane 😄

Atsakyti

Oj, Pinot, gaila, kad jam ne taip jau lengvai viskas. Priminė MB pasakojimą, kaip jam 12 klasėj, prieš šimtadienį, prasidėjo priepolis. Nu ką, išvežė, išoperavo ir bachūriukas mėnesį laiko ligoninėj buvo. Pūliavo jam ten kažkaip labai.

Sveikatos taviškiui  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 24 vasario 2021 - 18:08

Priminė MB pasakojimą, kaip jam 12 klasėj, prieš šimtadienį, prasidėjo priepuolis. Nu ką, išvežė, išoperavo ir bachūriukas mėnesį laiko ligoninėj buvo. Pūliavo jam ten kažkaip labai.

Apendicitą? 🤔

Atsakyti

Labutis 🌹

Šiandien ryte kaip tik svėriaus. Paskutinį kartą svėriausi birželį. Ten į programėlę įvedu, tai žinau tiksliai. Nu tai ką. Lygiai +4 kg. Noriu juos numest. Nevalgiau šiandien dar skanumynų 😄

Tai sučipavo jau mane 😄

Kaip jautiesi, sučipuotoji? Kokių programų įdiegė?  :D​ 

Atsakyti

Kaip jautiesi, sučipuotoji? Kokių programų įdiegė?  :D​ 

Ne, tai ką mes žinom, kaip dabar JIE mane užvaldys 😄

Gerai jaučiuos, nieko dar nesijaučia.

O MB tai jo.

Atsakyti

O MB tai jo.

Tai jau pas tave pilnai viduj 5G įdiegtas, valdys tave iš bokšto. :)  Arba Bilas Geitsas iš už Atlanto. :)​ 

Atsakyti

O MB tai jo.

O kas su TB?

Atsakyti

Tai jau pas tave pilnai viduj 5G įdiegtas, valdys tave iš bokšto. :)  Arba Bilas Geitsas iš už Atlanto. :)​ 

Tai, kad Fėja norėjo roboto siurblio ...gal kaip tik tą programą jai ir įdiegė. Kaip prasisuks savaitgalį namuose 😄

Atsakyti

O kas su TB?

Nu kur 12-tokas mėnesį ligoninėj praleido, kad jo, ta diagnozė buvo.

Atsakyti

Tai, kad Fėja norėjo roboto siurblio ...gal kaip tik tą programą jai ir įdiegė. Kaip prasisuks savaitgalį namuose 😄

Hi hi hi... matysim, ar atsiras noras. Kol kas absoliučiai visai nenoriu siurbt  :nail:​ 

Atsakyti