Kokia vakcina?
Pfizer, Comirnaty.
Bet senolių tai kažkokia apgultis. Ta amžiaus grupė, kuri įpratus grūstis eilėse. Pasakyta, kad atvyktų 5 min. iki skiepo, ne anksčiau. O jų ten susigrūdę prie įėjimo, atrodo, negaus, jei neprasibraus. Grūstį sudarė bobutės, taip gal ir pasigauti virusą dar galima. Palaukiau savo laiko, pravedžiau už parankės senolį, be jokių bėdų, o jos liko laukti valandą prieš atėję. Ot jau..
Bet užtai mb niekaip nesveiksta. Pakeitė ir antibiotikus, ir konsiliumas buvo. Dalinai vyksta, ko labai bijojau. Ta prasme, ta komplikacija. O man jis nesako. Sūnui viską sako, o tas man perduoda.
Na va, gal antibiotikai jam netiko, dabar bus matyt. Pasveiks, Pinot, nesenas vyras, o komplikacijų bet kas gali neišvengt. Aš suprantu, kiek nervų kainuoja.
Aš tai mėgstu pavasarį, bet tokį jau nusistovėjusį, su ta smaragdine žaluma ir viskuo, kas dygsta iš žemės.
tai va, sita ir as megstu. O dabar... saule i akis spigina, vejas saltas, tai salta, tai karsta, kazkoks nesusipratimas. Ilgai neuzmiegu, ryte akiu nepraplesiu, visa diena apdujus...