Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 26, 19:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72790975" data-time="1614358113"><div><p>Pavyzdžiai netikę. Juk tada nesakytų, kad mašina ar lidokainas nei prie ko. </p></div></blockquote><p>Prie ko. Peskom but neuzsimuses.</p><p>Prie ko yra alergija, o ne skiepas. Ji buna nuo labai daug dalyku. </p>

o tai kaip zinot, ar tu nesi alergiskas?
Atsakyti

o tai kaip zinot, ar tu nesi alergiskas?

Empiriniu būdu. :D Sužinosi, kai bus skiepas

Aš pvz žinau, kad alergiška esu fura-ginams, -ciklinams ir pan. Jau ir pavadinimą pamiršau. Bloga buvo.  Ir daug kam ne vaistų pavidalu, tai nesiskaito. 

Sūnus alergiškas analginui.

Visa tai iš patirties.

Atsakyti

As, kiek zinau, nesu alergiska niekam. Ir ne visi zino, kas kam alergiskas. Visada buna pirmas kartas. 

Bet mires zmogus  neturejo alergijos pozymiu, jam sutriko sirdies darbas. Gali buti ir streso pasekme. 

Atsakyti

Būtų padėję senukui, jeigu būtų ne kažkokioj felčerinėj tai įvykę, o dirbant medikams šalia. 

Kaži, ką skiria alerginei reakcijai nuslopint, adrenaliną?

Atsakyti

Mama tai sienlige turi. 

Atsakyti
Sakyčiau, mirė nuo komplikacijų, kurias sukėlė skiepas. Nu ir tipo, ne nuo skiepo, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 26, 13:23)
<p>Vyrui tampant moterimi, jis pumpuojamas moteriskais hormonais. Iki gyvenimo pabaigos. Todel ir jo vyriska jega nyksta. Kartu su storu balsu ir raumenim. </p>

Mano du bendradarbiai vyrai pasikeitę mikasius i putes. Ant hormonu jau desetkas meteliu....kaip buvo vyrisku snukių, taip ir liko.
Atsakyti
sakykim manes niekada neskiepijo..na ten kudikystej privalomi skiepai greiciausia buvo..bet kiek pamenu is mokyklos..niekada..Ateidavo sesele, suleisdavo vaistu i ranka..kam parausdavo, to neskiepydavo i peti.. Nzn kas ten per skiepai..nuo gripo ar kitokie...bet man visad parasudavo ir niekad nesu gavus skiepo i peti.. Tai cia as alergiska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 vasario 2021 - 19:46

sakykim manes niekada neskiepijo..na ten kudikystej privalomi skiepai greiciausia buvo..bet kiek pamenu is mokyklos..niekada..Ateidavo sesele, suleisdavo vaistu i ranka..kam parausdavo, to neskiepydavo i peti.. Nzn kas ten per skiepai..nuo gripo ar kitokie...bet man visad parasudavo ir niekad nesu gavus skiepo i peti.. Tai cia as alergiska?

Pirmą kart girdžiu 🤔

Atsakyti

cia mantu reakcija bus, del tbc

Atsakyti

Mano du bendradarbiai vyrai pasikeitę mikasius i putes. Ant hormonu jau desetkas meteliu....kaip buvo vyrisku snukių, taip ir liko.

Snukio ir nepakeisi. Bet papukai paauga, balsas susvelneja, raumenu sandara pakinta. Nu ir sakyk, negaletu jie vaiko augint pagal tave? 

Atsakyti

Būtų padėję senukui, jeigu būtų ne kažkokioj felčerinėj tai įvykę, o dirbant medikams šalia. 

Kaži, ką skiria alerginei reakcijai nuslopint, adrenaliną?

Ten ir dirba medikai. Ir viskam pasiruošę,  kiek aš mačiau. Jei jau žmogų sodina 15-ai minučių, tai žino, kad gal kažkas nutikti gali, seni gi žmonės. O jei kažkas nutiks, tai tam ir turi būti pasiruošę. Ir išvis ten viskas taip sustyguota, kad buvau nustebinta. Palydovai tik laksto, rodo, kur sėsti prie vieno stalo, prie kito, į kabiną, paskui palydi tam profilaktiniam pasėdėjimui. Vos ne už rankos vedžioja. Skiepai nevyksta kaimo felčerinėje. 

Atsakyti