o tai kaip zinot, ar tu nesi alergiskas?
Empiriniu būdu. Sužinosi, kai bus skiepas
Aš pvz žinau, kad alergiška esu fura-ginams, -ciklinams ir pan. Jau ir pavadinimą pamiršau. Bloga buvo. Ir daug kam ne vaistų pavidalu, tai nesiskaito.
Sūnus alergiškas analginui.
Visa tai iš patirties.
As, kiek zinau, nesu alergiska niekam. Ir ne visi zino, kas kam alergiskas. Visada buna pirmas kartas.
Bet mires zmogus neturejo alergijos pozymiu, jam sutriko sirdies darbas. Gali buti ir streso pasekme.
Būtų padėję senukui, jeigu būtų ne kažkokioj felčerinėj tai įvykę, o dirbant medikams šalia.
Kaži, ką skiria alerginei reakcijai nuslopint, adrenaliną?
Mama tai sienlige turi.

Mano du bendradarbiai vyrai pasikeitę mikasius i putes. Ant hormonu jau desetkas meteliu....kaip buvo vyrisku snukių, taip ir liko.
sakykim manes niekada neskiepijo..na ten kudikystej privalomi skiepai greiciausia buvo..bet kiek pamenu is mokyklos..niekada..Ateidavo sesele, suleisdavo vaistu i ranka..kam parausdavo, to neskiepydavo i peti.. Nzn kas ten per skiepai..nuo gripo ar kitokie...bet man visad parasudavo ir niekad nesu gavus skiepo i peti.. Tai cia as alergiska?
Pirmą kart girdžiu 🤔
sakykim manes niekada neskiepijo..na ten kudikystej privalomi skiepai greiciausia buvo..bet kiek pamenu is mokyklos..niekada..Ateidavo sesele, suleisdavo vaistu i ranka..kam parausdavo, to neskiepydavo i peti.. Nzn kas ten per skiepai..nuo gripo ar kitokie...bet man visad parasudavo ir niekad nesu gavus skiepo i peti.. Tai cia as alergiska?
cia mantu reakcija bus, del tbc
Mano du bendradarbiai vyrai pasikeitę mikasius i putes. Ant hormonu jau desetkas meteliu....kaip buvo vyrisku snukių, taip ir liko.
Snukio ir nepakeisi. Bet papukai paauga, balsas susvelneja, raumenu sandara pakinta. Nu ir sakyk, negaletu jie vaiko augint pagal tave?
Būtų padėję senukui, jeigu būtų ne kažkokioj felčerinėj tai įvykę, o dirbant medikams šalia.
Kaži, ką skiria alerginei reakcijai nuslopint, adrenaliną?
Ten ir dirba medikai. Ir viskam pasiruošę, kiek aš mačiau. Jei jau žmogų sodina 15-ai minučių, tai žino, kad gal kažkas nutikti gali, seni gi žmonės. O jei kažkas nutiks, tai tam ir turi būti pasiruošę. Ir išvis ten viskas taip sustyguota, kad buvau nustebinta. Palydovai tik laksto, rodo, kur sėsti prie vieno stalo, prie kito, į kabiną, paskui palydi tam profilaktiniam pasėdėjimui. Vos ne už rankos vedžioja. Skiepai nevyksta kaimo felčerinėje.