Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Snukio ir nepakeisi. Bet papukai paauga, balsas susvelneja, raumenu sandara pakinta. Nu ir sakyk, negaletu jie vaiko augint pagal tave? 

Man tai jie atrodo vargšai. Kažkur skaičiau, kad jau programą įvykdžius, žmogus ėmė ir pradėjo galvoti, jog klaidą padarė. Kad vis dėlto jis nesijaučia gerai, būdamas pasikeistam kaily? ką tokiu atveju daryt?

Negalvoju, kad jie iki galo apsisprendžia, būna kažkokios aplinkybės, kurios tuo metu turi įtakos. Jos pasikeičia.

Ir nemanau, kad galėtų jie vaikus augint. Kaip ir gė,jai. Tokie daugins tokius pačius. 

Atsakyti

As manau, kad gejai vaikus augint gali. 

Atsakyti

Sakyčiau, mirė nuo komplikacijų, kurias sukėlė skiepas. Nu ir tipo, ne nuo skiepo, nu biggrin.gif

Nu kad ne nuo komplikaciju. Skiepas dar net veikt nepradejo. 

Atsakyti

Aš tai neturiu tvirtos nuomonės dėl vaikų auginimo gėjų (homoseksualų) šeimose. 

Viena vertus atrodo geriau tokioje gal šeimoje, nei vaikų namuose. Aišku daug priklauso kokie tie gėjai, tikiu, kad yra tarp jų normalių žmonių ir nebūtinai jie skatins vaikus būti tokiais, kaip jie. Viskas priklauso, kaip jie auklės. 

Bet jei būtų pasirinkimas tarp įprastos šeimos ir gėjų šeimos, vis tik būčiau už tradicinę...

Atsakyti

Nu kad ne nuo komplikaciju. Skiepas dar net veikt nepradejo. 

Manau, kad arba alerginė reakcija, arba iš treso žmogui su širdim blogai pasidarė.

Atsakyti

https://www.facebook...17740731725601/

nu tikrai svieto pabaiga :D​ 

Atsakyti

Ten ir dirba medikai. Ir viskam pasiruošę,  kiek aš mačiau. Jei jau žmogų sodina 15-ai minučių, tai žino, kad gal kažkas nutikti gali, seni gi žmonės. O jei kažkas nutiks, tai tam ir turi būti pasiruošę. Ir išvis ten viskas taip sustyguota, kad buvau nustebinta. Palydovai tik laksto, rodo, kur sėsti prie vieno stalo, prie kito, į kabiną, paskui palydi tam profilaktiniam pasėdėjimui. Vos ne už rankos vedžioja. Skiepai nevyksta kaimo felčerinėje. 

Sėdi visi tą 15 minučių.

Aš sėdėjau irgi 😄

Atsakyti

https://www.facebook...17740731725601/

nu tikrai svieto pabaiga :D​ 

Mb prie garašo ant sniego krūvos rado negyvą lapę... taip ir nesuprato, ar kas numetė, ar pati tokioj keistoj vietoj numirė...

Atsakyti

Mama tai sienlige turi. 

Aš turiu šienligę ir katinams alergiją.

Rašiau čia, kad po paros ar kelių, man buvo biški kažkas, kaip į katinų alergiją panašu. Bet praėjo be vaistų po kelių valandų. Buvau išsigandus, iš tiesų. Bet buvo taip lengvai viskas. Po antro dabar kol kas nieko nėra.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 26, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72790994" data-time="1614360642"><div><p>Sakyčiau, mirė nuo komplikacijų, kurias sukėlė skiepas. Nu ir tipo, ne nuo skiepo, nu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu kad ne nuo komplikaciju. Skiepas dar net veikt nepradejo. </p>

Tai ko visi ten sėdi tą 15 min.? Laukia dar neveikiančio skiepo pasireiškimų?
Aišku, kad veikia. Bent jau ta alerginė reakcija tai ne nuo šventos dvasios prasideda, o nuo veikti pradedančio skiepo.

Atsakyti

Jo, sėdi, nes yra buvę per tą laiką įvykęs anafilaksinis šokas (ar kaip ten rašosi -tariasi). Čia ne LT, bet pasaulyje, atliekant tyrimus.

Ne juokas tas skiepas. Bet visi skiepai yra ne juokai....

Atsakyti

Tai ko visi ten sėdi tą 15 min.? Laukia dar neveikiančio skiepo pasireiškimų?
Aišku, kad veikia. Bent jau ta alerginė reakcija tai ne nuo šventos dvasios prasideda, o nuo veikti pradedančio skiepo.

O šiaip kai daro injekciją, pvz ir veną, ar neprašo pasėdėt bent 5 min.? 

Atsakyti