Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi jai nieks nenurodo,kad tai nesielgtų.tiesiog aš to nedaryčiau,mano mama nedarė  .

Atsakyti

galima ir sitaip. O galima ir taip, kaip greise dare. 

O kas sakė, kad negalima? Bet Atidu su Intemora, parašė, kad neįsivaizduoja savęs jos vietoje ir tiek. Irgi juk galima  :)​ 

Atsakyti

mano mama irgi to nedare, bet as ne mano mama. :D

Atsakyti

O kas sakė, kad negalima? Bet Atidu su Intemora, parašė, kad neįsivaizduoja savęs jos vietoje ir tiek. Irgi juk galima  :)​ 

Viskas galima, niekas nedraudzia rasyti savo isivaizduojamo gyvenimo modelio.   :D  

Atsakyti

Norėjau parašyt,kad net normalios mamos nedaro.🙂

Atsakyti

Man mama visada valgyt padarydavo  :wub:  :angel2: 

Nu bent nepamenu atvejo, kad grįžus negaučiau valgyt. Aišku naktį iš kažkur grįžus aš gal ir nenorėdavau valgyt  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu blyn, jau zinot, kokia as valgyt darytoja.. nu bet vaiks sako, turi ka? Ziauriai as alkanas. Nu ir sokau, istraukiau susaldytos mesos, papjausciau mazus gabaliukus ant keptuves su svogunais, salia pora bulviu isviriau.

Atsakyti

Nu blyn, jau zinot, kokia as valgyt darytoja.. nu bet vaiks sako, turi ka? Ziauriai as alkanas. Nu ir sokau, istraukiau susaldytos mesos, papjausciau mazus gabaliukus ant keptuves su svogunais, salia pora bulviu isviriau.

Reikejo sakyti - pasiieskok saldytuve, gal ko rasi. Ka, nieko nera?  Tai ko nevalges grizti, negalejai pakeliui ko uzesti, negi turesiu dabar mesa is saldiklio traukti? :mad2:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 vasario 2021 - 10:19

Ne... O gal dukros gerai.nes kažkaip nebūtų gal tokios ,kad ,,mama aš labai alkana naktį".😀

Aš taip niekad nesakydavau...net galvon nešovė.nebent tyliai.pasikrapštydavau šaldytuve.

Skirtingi tie žmonės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 vasario 2021 - 10:22

Ne... O gal dukros gerai.nes kažkaip nebūtų gal tokios ,kad ,,mama aš labai alkana naktį".😀

Aš taip niekad nesakydavau...net galvon nešovė.nebent tyliai.pasikrapštydavau šaldytuve.

Skirtingi tie žmonės.

Pritariu, t.y. manau, kad šitoje konkrečioje situacijoje daug lemia lytis, moterys naktim ir valgo mažiau, ir gal labiau galvoja apie tai, kad nevarginti mamos. Vyrai jie tiesmukiškesni, nori valgyt tai ir sako  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Aš tai nieko nesakysiu, bet, jei reiktų, tai omletą kepčiau nebent
Atsakyti

Jaunas vyras buvo needes nuo pusryciu. Kazka ten degalinej prigriebe. 

O saldytuve tikrai nieko gero nebuvo. 

Atsakyti