Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Del dukros ir as nesokciau prie puodu  - nera cia ko naktimis valgyti, figurai kenkia. :D O sunaitelis kitas reikalas.  :rolleyes:

Jei rimtai,  tai kai vaika retai matai, namuose jis retas svecias, atvyksta is toli, tai norisi sokineti   ir nera cia jokios prievoles. :D Apie save rasau, nezinau, kaip ten Greisei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 vasario 2021 - 09:39

Nors pati auginu sunaitelius betpaziu kad mamos per daug juos iskelia.Tikiuos taip nenutiks. As kaip tik mergaite stengiuos labiau psaugot.

Atsakyti

Jus rasot is savo varpines, kai su vaikas dar skvernais sulipusios, kartu gyvenate ir gal net su palengvejimu atsidustate, kai vaiks kokiai savaitei ar dviem isvyksta.  Ar sunku isivaizduoti kitaip? :)

Atsakyti

Nežinau .myliu savo dukras besąlygiškai.bet sumuštinio naktį netepčiau.Nebent iš kalėjimo,tremties ar maniako įkaite būtų.😀

Atsakyti

Nežinau .myliu savo dukras besąlygiškai.bet sumuštinio naktį netepčiau.Nebent iš kalėjimo,tremties ar maniako įkaite būtų.😀

tai tu zinoma visai parapijai tingine, ka is taves paimsi. :D :4u:

Atsakyti

Sunkoka.

Bet jus irgi rasot taip.Ir ne kitaip.Kad neimanoma nemaitint nakti grizusio vaiko.

Atsakyti

Mano mama manęs naktį nemaitino niekad,kad iš kur aį bebūčiau atsibeldusi.tai kažkaip įsivaizduoju.

Brolio irgi,o tas tai iš Anglijos skraido(ydavo).

Atsakyti

savaitė, 27 Vas 2021 - 09:46, parašė: tai tu zinoma visai parapijai tingine, ka is taves paimsi. :D
Kažkaip man rodos,kad Atidu mane supranta😀
Atsakyti

Mano mama manęs naktį nemaitino niekad,kad iš kur aį bebūčiau atsibeldusi.tai kažkaip įsivaizduoju.

Brolio irgi,o tas tai iš Anglijos skraido(ydavo).

Aha, tarsi tas retas svečias, jeigu naktį puodais nebarškinsi - tai jau ir liks nepamylėtas ir nepavaišintas. Taigi po nakties išauš diena ir norint galima raitotis rankoves tai meilės per skrandį išraiškai  :)​ 

Atsakyti

Sunkoka.

Bet jus irgi rasot taip.Ir ne kitaip.Kad neimanoma nemaitint nakti grizusio vaiko.

Kur rasiau, kad neimanoma nemaitinti. Imanoma, ir maitinti neprivalome, bet  kartu rasau, kad kad man butu nesunku pasokti prie puodu kaza greito pakepti, kad suprantu greise , nes maniskis irgi buvo keliauninkas kazkada,  pasiilgdavau.   Jus kategoriskai rasote, kad ne ne ne, bet juk dar nebuvote tokioje situacijoje.

Atsakyti

Kodėl gali atsirasti hematomos
Mėlynės, paėmus kraują iš venos, yra skirtingos. Dažniausiai jų sąraše yra šie veiksniai:
Vienos ar dviejų venų sienelių punkcija atliekant kraujo mėginių ėmimo procedūrą.
Nepakankamos kokybės švirkštų ir adatų naudojimas.
Pacientas turi „trapius“ indus plonomis sienelėmis.
Kraujagyslių arti odos paviršiaus.
Sisteminės kraujo ligos, kurios yra sumažėjusio krešėjimo priežastis.
Nesilaikoma gydytojo rekomendacijų apie reikiamą laiką po injekcijos, kurią pacientas turėtų laikyti alkūnėje sulenktą ranką.

Kaip keista..jau kelis metus duodu krauja ir ne karto nereikejo sedet sulenkus rankos. Isima adata, tuo metu palaikai uzspaudus durio vieta, tada sesele apibintuoja ranka, pasedi kelias minute ir eik. 

Atsakyti

Aha, tarsi tas retas svečias, jeigu naktį puodais nebarškinsi - tai jau ir liks nepamylėtas ir nepavaišintas. Taigi po nakties išauš diena ir norint galima raitotis rankoves tai meilės per skrandį išraiškai  :)​ 

galima ir sitaip. O galima ir taip, kaip greise dare. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 vasario 2021 - 09:56