Greiskeli, 27 Vas 2021 - 12:43, parašė: Intemora Altos su Gaile pasiilgo, tik nedrista pasakyt😀😀😀 Tiesą sakant man ankstesnis ,,sustavas"" labiau patiko,taip nyku nebuvo.
Bet tavo mėsa man suteikė vilties.😀
Nebetoli ir kopūstai
Toks jausmas, kad jūs abi su Intemora jaučiate malonumą kai jus auklėja, moralizuoja, kritikuoja, menkina... kai to nėra jaučiate trūkumą, nes paliko ramybėj ir nebe tokios įdomios, skanios kramtymams pasijaučiate ...tarsi ir gyvenimas jūsų pilkesnis tampa vien todėl, kad niekas už jo nebekliūna.
Toks jausmas, kad jūs abi su Intemora jaučiate malonumą kai jus auklėja, moralizuoja, kritikuoja, menkina... kai to nėra jaučiate trūkumą, nes paliko ramybėj ir nebe tokios įdomios, skanios kramtymams pasijaučiate
...tarsi ir gyvenimas jūsų pilkesnis tampa vien todėl, kad niekas už jo nebekliūna.
Nu pas mane tai ryškus potraukis į sado-mazo. Žinau
Toks jausmas, kad jūs abi su Intemora jaučiate malonumą kai jus auklėja, moralizuoja, kritikuoja, menkina... kai to nėra jaučiate trūkumą, nes paliko ramybėj ir nebe tokios įdomios, skanios kramtymams pasijaučiate
...tarsi ir gyvenimas jūsų pilkesnis tampa vien todėl, kad niekas už jo nebekliūna.
Nu u každogo svoi nedostatki, madam. Tvoi tože na vidu
Sostavas , sostavas. Tik tu joms nepatikai. Ilgisi cia dienu ,kurios negris.
Pinot ,man ne chipa, o isorini tera baita imontavo,na toki kur zydai ant galvu nesioja.Dar klausimu yra?
Turėjau galvoje, ar paskiepijo? taip išsireiškiau. Na, galėjau paklausti, ar jau instaliavo 5g ar panašiai? Humoras, nu
Del dukros ir as nesokciau prie puodu - nera cia ko naktimis valgyti, figurai kenkia.
O sunaitelis kitas reikalas.
Jei rimtai, tai kai vaika retai matai, namuose jis retas svecias, atvyksta is toli, tai norisi sokineti ir nera cia jokios prievoles.
Apie save rasau, nezinau, kaip ten Greisei.
Aš įsivaizduoju, kad labai pasiilgsti... gi pasiilsėjus jau nuo to vaiko esi, tai nesunku ir palepinti. Gal ir man taip bus po dešimtmečio. Dabar tai atrodo ot pagyvensim su MB, kai jos išeis, kaip kadaaaaaise jaunyyystėj 😄😄😄 Žinokit, kartais atrodo, kad net nelauksiu jų svečiuose. Nu žiauriai skamba. Bet..... Manau pasiilgsiu ir lauksiu irgi 😄😄😄