Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne... O gal dukros gerai.nes kažkaip nebūtų gal tokios ,kad ,,mama aš labai alkana naktį".😀 Aš taip niekad nesakydavau...net galvon nešovė.nebent tyliai.pasikrapštydavau šaldytuve. Skirtingi tie žmonės.
Jo, aš mamos irgi nejudindavau. Pasiimdavau kažką užgraužt ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 14:26
QUOTE(Intemora @ 2021 02 27, 14:01)
<p>Pamečiau Selųlijos postąbet aš dabar ta šauni mama!</p>
<p>Rik parastai nublvarau ir nuoerjuntuos skanęlėstus.kad ir iš kulinarijos kokios.nu nemėgstu aš gamint ir kuo tuoliau ,tuo labiau..🙉</p>
<p>Užsimanė drakoniukas cepelinų.aš suveikiau,bet negaminau.vežu.l dabar 😀</p>

Jezau ,kaip to reseto reikia kai kam.
Atsakyti

Pritariu, t.y. manau, kad šitoje konkrečioje situacijoje daug lemia lytis, moterys naktim ir valgo mažiau, ir gal labiau galvoja apie tai, kad nevarginti mamos. Vyrai jie tiesmukiškesni, nori valgyt tai ir sako  :bigsmile:​ 

Aha, aš irgi taip manau.

Ir mamos gal kiek stereotipiškai elgiasi, visgi.

Atsakyti

Ką sumąstyt nuveikt

Atsakyti

Jaunas vyras buvo needes nuo pusryciu. Kazka ten degalinej prigriebe. 

O saldytuve tikrai nieko gero nebuvo. 

Viską tu gerai darei. Kaip reikėjo, taip padarei 👍

Mes tik taip šnekam. Aš pati gal dvigubai daugiau šokinėsiu, ką aš žinau. Turėsiu gal žentą super gerbiamą, tai ant blakstienų gal šokinėsiu 😄😄😄

Atsakyti

Jo. Sokinesiu, kai noresis. Kai nebesinores, siusiu degalinen. 

Atsakyti

Aš šiandien savo ciūcę pas veterinarą vežiau. Pastebėjome guzelį ant kojytės. Tai dar ta proga kraujo tyrimus padarėm, kur pilnas kažkoks, apie visus organus duoda žinot. Tai atradom kasos uždegimą. Na, turim tą vemaliojimo bėdutę. Labai prisižiūrim maistą, bet vat tulžim kartais pavemia. Ten gal labai baisiai nebus. Pasigydysim truputį, kartosim tyrimą tik kasai po kelių savaičių.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 02 27, 12:47)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72791291" data-time="1614422605">Greiskeli, 27 Vas 2021 - 12:43, parašė: Intemora Altos su Gaile pasiilgo, tik nedrista pasakyt rolleyes.gif​ </blockquote> 😀😀😀 Tiesą sakant man ankstesnis ,,sustavas"" labiau patiko,taip nyku nebuvo.
<p>Bet tavo mėsa man suteikė vilties.😀</p>

sustavas lotuliukas.gif
oi, negaliu lotuliukas.gif
Jo, Intemora, gyvenimas ne vien tik gražus. Kažkada visos lėkė iš TD tavęs, likusios čia, guosti, nors visais dievais prisiekinėjo, kaip ten gerai ir atgal į SM - tai jau ne, niekada. Aš irgi ausis suglaudus tylėjau, kai naujokėms liepei išsipašolvoninti. Bet ką gi – laikai keičiasi, dabar gausi pakentėt... rolleyes.gif
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 27, 13:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72791295" data-time="1614422864"><div><p>😀😀😀 Tiesą sakant man ankstesnis ,,sustavas"" labiau patiko,taip nyku nebuvo.</p><p>Bet tavo mėsa man suteikė vilties.😀</p><p></p></div></blockquote><p>Nebetoli ir kopūstai  biggrin.gif​ </p>

Kopūstai tai nebent apie tai, kaip mama Intemorai jų pritempė, o ana į šiukšlyną ištempė biggrin.gif

QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 27, 14:11)
<p>Man tokia mama netiktu, nes as tu cepu nevalgyciau angel_sadangel.gif  biggrin.gif</p><p>Gerai, kad jos neisrankios pas tave. </p>

Neturi su kuo palygint - su normaliu naminiu maistu, tai joms ir skanu.

QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 27, 14:43)
<p>Ką sumąstyt nuveikt</p>

Tau gerai.Man reikia sumąstyt, ką čia kitai diena pasilikt - tiek visko turiu daryt biggrin.gif. Va, dar Intemoros negaliu nuvilt biggrin.gif

Iki, Intemora, iki vakaro. Neužmiršiu tavęs - pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti

Jo,mašinoj kratydamasi  privariau gerai. Sakau, drakoniukui cepakų atvežiau.Mergom sušių.vyras kepa šašlą.visi laimingi😀 O man tai geriausiai ,iš visų paragauju .😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 vasario 2021 - 15:24

Nežinau, aš turbūt tiesiog mėgstu valgyti  :D nes daugiausiai valgau naminio maisto, bet skanu man ir restoranuose, ir pica išsinešimui, ir kebabas (aišku tikrai ne visur). O reikalui esant galiu ir Rimi kokį Astros kotletą suvalgyt (čia jau skanu nebūtų, bet nenumirčiau ir nesispjaudyčiau). 

Tai gal ir Intemoros dukroms panašiai  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Niekada neliepiau.nebent paklausiau mandagiai,ką čia veikia,jei ten visos laimingos ir gyvenimas verda.

Bet aišku buvo,kad ten ilgai netems.

Tai kaip aš tave iškrapšyt galėčiau,neturiu tokių galių.rašyk .pasistengsiu tas nykumas ir neįdomybes kažkaip apeit.

Atsakyti

Selija,viskas ok.šiaip gi šnekam ,kad šnekėt.gal per tris savaites kokias   ,aš užsimaniau kažką parašyt ir tiek.

Atsakyti