Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš įsivaizduoju, kad labai pasiilgsti... gi pasiilsėjus jau nuo to vaiko esi, tai nesunku ir palepinti. Gal ir man taip bus po dešimtmečio. Dabar tai atrodo ot pagyvensim su MB, kai jos išeis, kaip kadaaaaaise jaunyyystėj 😄😄😄 Žinokit, kartais atrodo, kad net nelauksiu jų svečiuose. Nu žiauriai skamba. Bet..... Manau pasiilgsiu ir lauksiu irgi 😄😄😄

Zinok, kai ilgiau pabuna, tai jau galvoju, kad galetu ir vyniot meskeres atgal. Bet kai ilgiau nematai, tai tikrai pasiilgsti

Jau mano mama tai tikrai nebuvo labai mylinti, bet, kas antra savaitgali griztant man is studiju, visada pasistengdavo ir mano megstama patiekala pagamint, ir kazka grazaus nupirkt. Ir dar papildomai pinigu ikisdavo, palydejus i stoti.

Isvis, pati mieliausia mama ji man buvo, kai studijavau. 

Atsakyti

Net nežinau.sado ar mazo,tiesiog žinojau,kad niekur ta alta nedings.

O aš visai nesijaučiu nei auklėjama ar kritikuojama,man juk dzin iš esmės.aš gyvenu savi gyvenimą.

Atsakyti

Nu kas ja skiepys, gi nedirba, jokioj prioritetinej grupej ner. 

tai ir įdomu, kaip ten su skiepais. Įdomu būtų palyginti, gi nieko nežinom, kaip kitur.

Atsakyti

Lėčiausiai Europos Sąjungoje skiepijanti Bulgarija bando didinti tempus steigdama „žaliuosius koridorius“. Juose į gyvą eilę pasiskiepyti stoja bet kuris norintis – tiesa, tik savaitgaliais ir vakarais darbo dienomis, kai neskiepijamos prioritetinės grupės.

„Vien savaitgalį Bulgarijoje paskiepyta 16 tūkst. žmonių, tai beveik penktadalis, ką iki tol šalyje pavyko paskiepyti per jau beveik du mėnesius“, – sako Sofijos Pirogovo ligoninės vadovas Asenas Baltovas.

Vyriausybė naujos strategijos priversta imtis daliai žmonių, įtrauktų į prioritetines grupes, skiepo atsisakant. Viena apklausa rodo, kad daugiau nei pusė bulgarų skiepytis nuo COVID-19 neketina, o kaip įmanoma greičiau pasiskiepyti nori tik kas dešimtas.

768404-452390-756x425.jpg
Koronavirusas Europoje / AP nuotr.

Šalyje ne tik gajus nusiteikimas prieš skiepus apskritai – dalis gyventojų nenori skiepytis būtent bendrovės „AstraZeneca“ kurta vakcina.

Panaši tendencija pastebėta ir kitur Europoje, įskaitant Lietuvą. Vokietijoje sunaudota tik kas dešimta gauta „AstraZenecos“ vakcinos dozė.

„Kai pasiūloma vakcina, reikėtų džiaugtis, kad apskritai galime pasiskiepyti. Visos Vokietijoje prieinamos vakcinos yra saugios ir veiksmingos, visos suteikia apsaugą nuo COVID-19 ligos“, – tikina Vokietijos sveikatos ministras Jensas Spahnas.

764153-980406-756x425.jpg
Jensas Spahnas / AP nuotr.

Pranešama, kad dabar ir Vokietijos Vyriausybė svarsto „AstraZenecos“ vakciną pasiūlyti platesnei visuomenei – pirmiausia valstybės tarnautojams. Sveikatos apsaugos ministras J. Spahnas sako mielai parodysiąs pavyzdį.

„Galima sakyti, ant slenksčio padėtos trys saugios Europos Sąjungoje patvirtintos vakcinos, netrukus bus patvirtinta ir ketvirtoji – „Johnson & Johnson“, – tegia Vokietijos sveikatos ministras.

Kritikai Vokietijoje ir kitur sako, jog pačios Vyriausybės kaltos, nes tinkamai neiškomunikavo, kad „AstraZeneca“, nors ir mažiau veiksminga nei „Pfizer“ ar „Modernos“ vakcina, yra saugi naudoti ir suteikia pakankamą apsaugą.

Atsakyti

Lėčiausiai Europos Sąjungoje skiepijanti Bulgarija bando didinti tempus steigdama „žaliuosius koridorius“. Juose į gyvą eilę pasiskiepyti stoja bet kuris norintis – tiesa, tik savaitgaliais ir vakarais darbo dienomis, kai neskiepijamos prioritetinės grupės.

va, kodėl taip Lietuvoj nesugalvota? Vakcinų trūksta.

matai, vienas dalykas tą informaciją išsigaudyt internete, o kitas- gyvai sužinot. Bet, žinoma, iš jos nesužinosi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 27 vasario 2021 - 13:57

Deklaravau pajamas.

664eu pareis atgal. Jeeee! 

Atsakyti

va, kodėl taip Lietuvoj nesugalvota? Vakcinų trūksta.

matai, vienas dalykas tą informaciją išsigaudyt internete, o kitas- gyvai sužinot. Bet, žinoma, iš jos nesužinosi. 

Jo, puikus sprendimas. 

Atsakyti

Pamečiau Selųlijos postąbet aš dabar ta šauni mama!

Rik parastai nublvarau ir nuoerjuntuos skanęlėstus.kad ir iš kulinarijos kokios.nu nemėgstu aš gamint ir kuo tuoliau ,tuo labiau..🙉

Užsimanė drakoniukas cepelinų.aš suveikiau,bet negaminau.vežu.l dabar 😀

Atsakyti

Man tokia mama netiktu, nes as tu cepu nevalgyciau :angel_sadangel:  :D

Gerai, kad jos neisrankios pas tave. 

Atsakyti

Net nežinau.sado ar mazo,tiesiog žinojau,kad niekur ta alta nedings.

O aš visai nesijaučiu nei auklėjama ar kritikuojama,man juk dzin iš esmės.aš gyvenu savi gyvenimą.

As irgi zinojau visada, kad skaito. 

Nu ir vualia. Mes nep :D​ akeiciamos, skias. 

Atsakyti

Sian balandeliu padarysiu. Diedas rankas trina :D​ 

Atsakyti

Reikejo sakyti - pasiieskok saldytuve, gal ko rasi. Ka, nieko nera?  Tai ko nevalges grizti, negalejai pakeliui ko uzesti, negi turesiu dabar mesa is saldiklio traukti? :mad2:  :D
Nu va, man čia normaliausiai skamba, alkanas, nu tai ieškok. *****, taip išpindėja tie vyrai. Mano MB tai ne toks. Jis jei alkanas grįžta -tai jo problema, ne mano. Jis net neprašo. Alkanas, tai užsuka į pardę. Nuo jaunystės aš jį išauklėjus  :geda: 

Bet vyras yra viena, o sūnus, ar dukra kas kita. Yra buvę, kad atostogaujame pas MB tėvus sodyboj. Tik mes trys, MB dirbo ir savaitgaliais grįždavo pas mus. Vaikai mano prašo, kad močiutė keptų pyragą. Bet pasakė, kad keps tik tėvo grįžimo dienai. Anūkes mato retai, bet sūnus yr sūnus..... O jis nė pyragų nemėgsta, jam mėsos duok. Nu, bet kaip mamą ją suprantu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 14:23