Tai tada dvokuris- šūdukas.o dvokas jau visas šūdas.😀
O tai pasakė kas čia yra? Ar tik kai bus kažkokie tyrimai?Toks jis grynai ant odos, su raumeniu nesusijęs. Bandysim vaistais jį nudžiovinti. Apibadė gal 4-5 dūriais jį iš visų pusių ir bandys uždaryti kraujotaką į jį. Tokiai procedūrai dar du kartus važiuosiu. Kas antrą dieną. Jei nepavyks - chirurgiškai šalins. Nepasakė man, kas tai. Poryt dar pasikalbėsim.
Aš buvau pati biški išsimušus ten. Žliumbiau kaip mažas vaikas, nes atvedė šunį, kurio atsisakė. Atidavė į 5koją. Aš taip sureagavau skaudžiai. Tiek žliumbiau, nu visai, nžn..... aišku, aiškinausi apie savo ciūcę ir viską ten, atsiribot bandžiau, gavosi neblogai... pati to kraujo prašiau, nes plinka ji taip, tai dar ir dėl to kalbėjom. Kodėl galėtų būti. Bet ..... dar pakalbėsim poryt su daktare apie tą guzelį daugiau.
Bet verkšlenu ir dabar, nžn, kas man.... pilnatis?......
Nu neišgelbėsiu pasaulio, vyksta taip viskas, suprantu, ale va.....
Mūsiškiui išoperavo, tai vaikščiojo vargšas su tuo "krinolinu" aplink kaklą. Vilniuj, pas Jakovą. Dar kažką reikia stebėt
Nežinau, kaip čia baigsis... klausiau, ar ne piktybiška čia. Sakė negali be tyrimų pasakyti. Bet jei jį nudžiovins, tai ir nebus tyrimo. Jei išoperuos, tada padarytų.
Tai tada dvokuris- šūdukas.o dvokas jau visas šūdas.😀Taivškiai gali dvokais vadint, nes dideli. O mano mažiukai, tai vadins dvokučiais 😄
Aš buvau pati biški išsimušus ten. Žliumbiau kaip mažas vaikas, nes atvedė šunį, kurio atsisakė. Atidavė į 5koją. Aš taip sureagavau skaudžiai. Tiek žliumbiau, nu visai, nžn..... aišku, aiškinausi apie savo ciūcę ir viską ten, atsiribot bandžiau, gavosi neblogai... pati to kraujo prašiau, nes plinka ji taip, tai dar ir dėl to kalbėjom. Kodėl galėtų būti. Bet ..... dar pakalbėsim poryt su daktare apie tą guzelį daugiau.
Bet verkšlenu ir dabar, nžn, kas man.... pilnatis?......
Nu neišgelbėsiu pasaulio, vyksta taip viskas, suprantu, ale va.....
Ai, ir man būna. Ir sau sakau, nu visų neišgelbėsiu, ir atsiriboju. Sunkiai, bet kažkaip. Todėl suprantu tave.
Katinas šalia gulėjo, tai mylavomės ten. O jau taip į ranką visaip raitaliojosi ❤❤❤ Irgi prieglaudinis. Ten vis katinų prieglaudinių būna.
Ai, ir man būna. Ir sau sakau, nu visų neišgelbėsiu, ir atsiriboju. Sunkiai, bet kažkaip. Todėl suprantu tave.
Aš matyt, dėl saviškės sunerimus normaliai, o dar va tas, tai ir išmušė mane.
Prasau manes nemenkinti su savo naujoviska infantiliska lexika.Pazadu saudyt tik buivolo shudo kalibro sviediniais.Paskui jau tik dramblio eina. Car pushka.
Tai tu kaip nori. Š tai dar nieko, man b y biai s labiausiai nepatinka, bet ir tai. Ai.
Bet iš kur dramblio gausi, Alta. Gi nėr Bulgarijoj dramblių. Ar turit kokiam zoo?
Jo zinok, tavo fejiskas bliovimas kazkaip pades .Fejos asaros deimantais pavirs ir pades visiems atstumtiesiems.
Nei į tvorą, nei į mietą..