Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galvojau cinko man liepsi pagert, kad aš tokia visai vėpla pasidariau. 😄😄😄😄

Žinau žinau.... pati sau taip sakiau. Bet ką su savim padaryti? Kaip tą suvaldyti??? Ką uspakajoncus gert. Jautrumas visai nenormalus....

Gal čia dar tas skiepas išbalamutinęs mane. Užvakar išvargus buvau....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 16:21

Koks skirtumas. Būsiu stipri. Viskas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 16:22

Suėdžiau tą mėsainį ir aptingau.gerai,kad vonią spėjau sutvarkyt.patalynė gal rytojaus palauks...

Atsakyti

Koks skirtumas. Būsiu stipri. Viskas.

Ai, nu baik. Išskysti momentais nėra nieko tokio, ar būtinai visą laiką turim būti amazonės kažkokios? Priešinga prigimčiai ir ne karo metas.

bliamba, kaip norėčiau gerai pabliaut, nesvarbu dėl ko, bet neišeina.

Atsakyti

Man tai labai išeina.aš kasdien bliaunu,tai tas tai anas.

Atsakyti

Rimtai? Nežinau, kada paskutinį kartą blioviau ir dėl ko, neprisimenu. Pabliaut gerai, nuima įtampą. Tik ne per daug, nes galima "persibliaut", tada būna atvirkščiai, išsekimas kažkoks. :)​ 

Atsakyti

Tas nuotolinis  .visos tos naujovės,programos.žodžiu,darbas.

Atsakyti

Nieks nebelenda.apšėrė mane.viens kiša tuos mėsainius,kits rėkia mano šašlo paragauk.drakoniuks kepa ant laužo zefyrus ir grūda burnon.tragedija🙉

Atsakyti

Tas nuotolinis  .visos tos naujovės,programos.žodžiu,darbas.

Tai dar ir bliovimo rūšys yra. :D  Kai verki iš bejėgiškumo ir pykčio, iš nevilties,  nuoskaudos, gailesčio.

Tu verki iš bejėgiškumo,nervų ir pykčio.

man geriausiai verkiasi iš nuoskaudos ar gailesčio. :) 

Atsakyti

Nieks nebelenda.apšėrė mane.viens kiša tuos mėsainius,kits rėkia mano šašlo paragauk.drakoniuks kepa ant laužo zefyrus ir grūda burnon.tragedija🙉

Nu va, matai kaip gerai. Niekada tau nereikės šokinėti apie kažką grįžusį. Tavo grįžęs vaikas ir tave dar pamaitins. :D​ 

Atsakyti

Rimtai, aš tai neee

Visokių verkimų būna. Būna paviršutiniškesnių (nu ir žodis...), o būna va tokių iš dūšios. 

Gerai išsiblioviau aš kartą filharmonijoj per Carlo Orffo "Carmina Burana". Kai uždainavo O, Fortuna... 👍👍👍👍👍

Ir bažnyčioj man yra buvę.... Po dešimtemlčio ten nebuvimo, kažkaip taip sureagavau, matyt biesas ėjo lauk  :D​ 

Atsakyti

https://youtube.com/...k&feature=share

Va šitas...  per kolonėles tai viena girdėti, bet GYVAI, Kauno ta filharmonija mažutė, palyginus. Žinokit kai dėjo į dūšią....

Ir Mocarto Requiem Lacrimosa....

Atsakyti