Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Joo, googlinau tada ir as apie sita stebuklingo balso savininke :D

Atsakyti

Jo, Pučinis irgi patinka ❤ Bet šią ariją man labiau patinka, kai atlieka moteris. Aš muzikos mokiausi, tai biški girdžiu kitom ausim. Bet ta mergaitė tai bus nereali solistė, duok Dieve, jai sveikatos ir laimės ❤

Tai suaugusiojo  profesionalo balsas kitaip skamba, be abejones.  as muzikos irgi mokiausi, baisia cia. Ir klausa mano absoliuti,  irgi nieko cia ypatingo. :D

Atsakyti

O augant tas stebuklo pojūtis mažėja 

https://www.youtube....h?v=7xIigqGsvqQ

Man jau labiau patinka. Labai labai gerai dainuoja. Ji dar jauna. Bus nereali, tikiu.👍👍👍 

Nerealus iš tiesų vaikas ir mergina. Tikiuosi ji laiminga... 

Atsakyti

Tai suaugusiojo  profesionalo balsas kitaip skamba, be abejones.  as muzikos irgi mokiausi, baisia cia. Ir klausa mano absoliuti,  irgi nieko cia ypatingo. :D

Tai aš ir nesipuikuoju. Šiaip....

Atsakyti

Siandien turejau minti skalbti patalyne ir rubus, bet martele pirmesne buvo, kol mes mieste sukiojomes. Nespejau. :B daba reiks laukti, kol balkonas atsilaisvins nuo skalbiniu, jau kaip  nepatogu taip gyventi, tai ne tas zodis. Kitas zodis. :D

Atsakyti

Būtų čia kuo puikuotis, būčiau ko pasiekus, tada gal. O dabar...

Atsakyti

Siandien turejau minti skalbti patalyne ir rubus, bet martele pirmesne buvo, kol mes mieste sukiojomes. Nespejau. :B daba reiks laukti, kol balkonas atsilaisvins nuo skalbiniu, jau kaip  nepatogu taip gyventi, tai ne tas zodis. Kitas zodis. :D

Savaite, sūnus su martele pas jus gyvena?

Atsakyti

čBandžiau gelbėt gėlę.net nemirktelėjus išėmė pagaliuks kur jai reikia ir padarė ką reikia.

Aš pasiduodu.turbūt gyvensim be gėlių.

Atsakyti

Nu joooooo. Nepavydžiu....

Atsakyti

Savaite, sūnus su martele pas jus gyvena?

Seniai rasiau ta. Jo, gyvena. . Bet jau tuo tuoj... pavasario gale, vasaros pradzioj gal issikels. Nors planuoti as nelinkusi, susiplanuoji vienaip, o buna viskas kitaip.

Atsakyti

attachicon.gif20210227_182432.jpgčattachicon.gif20210227_182432.jpgBandžiau gelbėt gėlę.net nemirktelėjus išėmė pagaliuks kur jai reikia ir padarė ką reikia.

Aš pasiduodu.turbūt gyvensim be gėlių.

O tai kas čia blogai? Ūgliukai auga kokie tai 👍

Aš tai nieko ni bum bum apie gėles....

Bet šitos storalapės tai nenumarinsi taip lengvai, pas mane visos tokios storalapės. Bemerdinčios.....

Atsakyti

Seniai rasiau ta. Jo, gyvena. . Bet jau tuo tuoj... pavasario gale, vasaros pradzioj gal issikels. Nors planuoti as nelinkusi, susiplanuoji vienaip, o buna viskas kitaip.

Svarbiausia nusimato, kad išsikels 👍

Atsakyti