Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu fb neseki lietuvių poros, kurie Sabai Khod....trampampam Tailando saloje augina 18 šunų, tame tarpe neįgalių. Va ten tai kostmosas. Šiandien vienas šuniuks išėjo, net apsiverkiau beskaitydama.

Aš tai stegiuos vengti tų temų, kur suskystu. Nežiūriu niekad vaizdų, kur gali man durt širdin. Čia apie gyvūnus. Jei pvz būna žiniose, kas skriaudė, dar ten ką darė. Nežiūriu, išjungiu staigiai, nesigilinu, neieškau info, kaip ten buvo. Čia MB įdirbis. Jis mane taip išmokė, įrodė, kad man taip geriau 😄😄😄

Atsakyti

Vaikus maitinčiau, tai mamos privilegija, malonumas, retai matant.

Peržiūrėjau deklaraciją, keli eurai tepareina. Kodėl tiek mažai, kai kitiems šimtai grįžta.

Man tai primokėt kelis € reikėjo praeitą kartą.

Atsakyti

Tu fb neseki lietuvių poros, kurie Sabai Khod....trampampam Tailando saloje augina 18 šunų, tame tarpe neįgalių. Va ten tai kostmosas. Šiandien vienas šuniuks išėjo, net apsiverkiau beskaitydama.

seku, matau. Nuostabus zmones. 

Vaikus maitinčiau, tai mamos privilegija, malonumas, retai matant.

Peržiūrėjau deklaraciją, keli eurai tepareina. Kodėl tiek mažai, kai kitiems šimtai grįžta.

Man pareina uz busto paskolos palukanas ir uz III pakopos pensijos imokas. 

Atsakyti

Aš kai vaiko auginimo "atostogose" tai turbūt nieko nereikia deklaruot? O gal? 

Atsakyti

Kažkokioj pakopoj ir aš, gal 2, bet man negrąžina. Nesigaudau aš tuose pensijų kaupimuose.

Atsakyti

Aš kai vaiko auginimo "atostogose" tai turbūt nieko nereikia deklaruot? O gal? 

Pažiūrėk

Atsakyti

Uz 2 negrazina, grazina uz 3.

Atsakyti

Uz 2 negrazina, grazina uz 3.

Čia ta, kur daugiau kaupia nuo pajamų?

Atsakyti

Ismaudziau savo grazuole, tai dabar porai menesiu ramu. 

Atsakyti

Čia ta, kur daugiau kaupia nuo pajamų?

Ne, cia ta, kur pats pasirenki moket, kiek nori kas menesi, ir kaupiasi. Gali bet kada nutraukt, pinigus atsiimt. 

Atsakyti

Sveikos

Pasitikrinau ir aš deklaraciją, 380 turėtų grįžti  :yahoo: tik dar neteikiau, palauksiu kovo pirmos.

Vakar MB pajungė indaplovę, tai linksminuos, niekad neturėjusi, tai plaunu viską iš eilės :) katinas buvo įsikoręs, irgi nori švarus būti  :D​ 

Atsakyti

As tai niekaip nesumastau, kur ja reiktu pastatyti. Nes telpa tik pati maziausia. 

Atsakyti