Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labas rytas 🌹

Atsakyti

Trolinimą ir aš kitaip suprantu. 

Rialinos toks rašymo stilius man rodos ir tiek. 

Va nepamenu tik kurioj temoj, buvo tokia keista narė, niko nepamenu, bet tipo iš Vln, jauna, susidėjo su vyresniu vedusiu gydytoju, tas ten nrva dėl jos skyrėsi, bendravo ji irgi neva su jo dukrom, pirko jis ten jai viską. Jei gerai pamenu po to kažkaip paaiškėjo, kad fantazuoja ji viską...

Kaprizinga. 

Atsakyti

Pienė_, 28 Vas 2021 - 10:17, parašė: Intemora, kėlei savo vargšę gėlę, kurią "tręšia" tavo katės. Tai yra tokios priemonės, kur atbaido jas nuo noro kapstyti ten žemę. Mano tai gėlių vazonų katytė neliečia, bet puikiai padėjo nuo svetimų keturkojų noro kapstyti gėlynus kieme. Pirkau tokius žalius kaip žele grūdelius. Pabarsčiau ir išgelbėjau gėles nuo vandalizmo aktų :D Pabandyk :)
Hidrogelio rutuliukai? Aš jų noriu savo kambariniams augalams, kad drėgmės daugiau jiems būtų. Bet internetu nepirkau, maniau rasiu šiaip kokioj parduotuvėj, ale neradau....
Atsakyti

As nematau cia roziniu rasliavu ir pukuotu mergaiciu, visos mes  velniu priedusios. Ar reikia pradeti rasinetis, mazdaug: ei tu, durnele, debilka,  eik tu nx......  ir pn.? Yra SM temu, kur tik  taip bendrauja.  :D Vakar kiek pasipukavo mergickos apie savo vaikus rasydamos, man cia normalu.  Kitos pukuojasi apie savo augintinius rasydamos. Irgi puiku. Man normalu taip pat ir pykti ant savo vaiku, vyru, parasyti kad jis toks, anoks. Tik nepriimtini  asmeniskumai, buvusiu pasipasakojimu tampymas, panaudojimas pries "oponenta".

Atsakyti

Hidrogelio rutuliukai? Aš jų noriu savo kambariniams augalams, kad drėgmės daugiau jiems būtų. Bet internetu nepirkau, maniau rasiu šiaip kokioj parduotuvėj, ale neradau....

As irgi tokiu noriu. O kur internete matei, gal nuoroda?

Atsakyti

Kaprizinga. 

Man Joriją priminė kažkiek.

Atsakyti

Intemora, kėlei savo vargšę gėlę, kurią "tręšia" tavo katės. Tai yra tokios priemonės, kur atbaido jas nuo noro kapstyti ten žemę. Mano tai gėlių vazonų katytė neliečia, bet puikiai padėjo nuo svetimų keturkojų noro kapstyti gėlynus kieme. Pirkau tokius žalius kaip žele grūdelius. Pabarsčiau ir išgelbėjau gėles nuo vandalizmo aktų  :D 

Pabandyk  :)​  

Kur pirkai? Gsal kokią nuorodą? 

Tėvams reik, nes kaimynų katės gėlyne palei namą tūliką daro 🤣

Atsakyti

As irgi tokiu noriu. O kur internete matei, gal nuoroda?
Įvedu į googlą "hidrogelio rutuliukai" ir pilna išmeta. Dydžių net visokių yra.  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 28 vasario 2021 - 10:58

As nematau cia roziniu rasliavu ir pukuotu mergaiciu, visos mes  velniu priedusios. Ar reikia pradeti rasinetis, mazdaug: ei tu, durnele, debilka,  eik tu nx......  ir pn.? Yra SM temu, kur tik  taip bendrauja.  :D Vakar kiek pasipukavo mergickos apie savo vaikus rasydamos, man cia normalu.  Kitos pukuojasi apie savo augintinius rasydamos. Irgi puiku. Man normalu taip pat ir pykti ant savo vaiku, vyru, parasyti kad jis toks, anoks. Tik nepriimtini  asmeniskumai, buvusiu pasipasakojimu tampymas, panaudojimas pries "oponenta".

Taip :good:​ 

Atsakyti

Aj, tu pas kiniečius pigiai yra :)

Atsakyti

Tai tie ir LT iš skelbiu Pvz po 0.25 cnt pokutis....

Atsakyti

Vakar įdomų pokalbį apturėjau  :D 

Nu TOM temom. 

Nesimušit, jei papasakosiu? 

:angel_not: 

Atsakyti