Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu taigi raso, kad susitikinedavo jis su pora. 

Atsakyti

o oficialus vyras ta zinojo? pritare?

Taigi rašo, kad bendravo "su pora". Vadinasi, pritarė.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 28, 11:23)
<p>Tai komentuot ok, tik manęs, būkit mielos, nepulkit  4u.gif </p><p></p><p>Nepaslaptis, kad xxx bendrauju, nes man įdomios tos temos apie poros bendravimą su vyru tarkim. </p><p>Pasakojo vienas, kad 3m.susitikinėdavo su pora. Vyras dalį laiko būdavo užsieny, tai tas trečias leisdavo laiką su jo žmona dviese. Pasakojo net tos gimtadienį šventė dviese smile.gif</p><p>Pagalvojau, kad toks visai variantas smile.gif)))</p>

Tokiais ar panašiais atvejais sakau, kad jei visiems tas gerai, tinka, visi pritaria, nesijaučia blogai - kodėl gi ne. Net nežinau, apie ką čia diskutuot.
Atsakyti

:) kazkoki s sumaliau, trinu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 28 vasario 2021 - 11:31

nebutinai pritare. Gal jam tiko bendravimas tryse, o apie zmonos burkavimus dviese su kitu net nezinojo :)

Atsakyti

Tai komentuot ok, tik manęs, būkit mielos, nepulkit  :4u:

Nepaslaptis, kad xxx bendrauju, nes man įdomios tos temos apie poros bendravimą su vyru tarkim. 

Pasakojo vienas, kad 3m.susitikinėdavo su pora. Vyras dalį laiko būdavo užsieny, tai tas trečias leisdavo laiką su jo žmona dviese. Pasakojo net tos gimtadienį šventė dviese :)

Pagalvojau, kad toks visai variantas :))))

O kodėl ne su antra moterim? Vis vyras antras.

Jaučiu, užpavydėtum.

Atsakyti

Nu taigi raso, kad susitikinedavo jis su pora. 

Tai kristij klausia ar žinojo, ką jie veikdavo dviese, kol pats vyras užsieny, o ne kai visi trys  :)​ 

Atsakyti

Seimynines rangos metodas. Nu ir galetu leisti jiems trims zenytis.  :D​ 

Atsakyti

Tokiais ar panašiais atvejais sakau, kad jei visiems tas gerai, tinka, visi pritaria, nesijaučia blogai - kodėl gi ne. Net nežinau, apie ką čia diskutuot.

uztat ir klausiu, ar vyras zinojo :) Jei zinojo ir pritare..tai valio. Kiekvieno savas gyvenimas, savi reikalai. As taip nenoreciau :)

Atsakyti

Tai kristij klausia ar žinojo, ką jie veikdavo dviese, kol pats vyras užsieny, o ne kai visi trys  :)​ 

Tai cia net klausimu nekyla niekam. 

O kodėl ne su antra moterim? Vis vyras antras.

Jaučiu, užpavydėtum.

Nepavezti gali pusamzis diedas dvieju bobu. 

Atsakyti

Seimynines rangos metodas. Nu ir galetu leisti jiems trims zenytis.  :D​ 

Man tai atrodo, kad žinant žmonos polinkius, vyras buvo racionalus. Reikia, kad dziundzė būtų užimta, o jei ne bet kuo, tai tinkamas variantas.

Atsakyti

nu man kyla klausimu :D Kodel butinai vyras zinojo? Gal enzinojo. Ne aksioma.

Atsakyti