Nu taigi raso, kad susitikinedavo jis su pora.
o oficialus vyras ta zinojo? pritare?
Taigi rašo, kad bendravo "su pora". Vadinasi, pritarė.

Tokiais ar panašiais atvejais sakau, kad jei visiems tas gerai, tinka, visi pritaria, nesijaučia blogai - kodėl gi ne. Net nežinau, apie ką čia diskutuot.
kazkoki s sumaliau, trinu
nebutinai pritare. Gal jam tiko bendravimas tryse, o apie zmonos burkavimus dviese su kitu net nezinojo
Tai komentuot ok, tik manęs, būkit mielos, nepulkit
Nepaslaptis, kad xxx bendrauju, nes man įdomios tos temos apie poros bendravimą su vyru tarkim.
Pasakojo vienas, kad 3m.susitikinėdavo su pora. Vyras dalį laiko būdavo užsieny, tai tas trečias leisdavo laiką su jo žmona dviese. Pasakojo net tos gimtadienį šventė dviese
Pagalvojau, kad toks visai variantas
)))
O kodėl ne su antra moterim? Vis vyras antras.
Jaučiu, užpavydėtum.
Nu taigi raso, kad susitikinedavo jis su pora.
Tai kristij klausia ar žinojo, ką jie veikdavo dviese, kol pats vyras užsieny, o ne kai visi trys
Seimynines rangos metodas. Nu ir galetu leisti jiems trims zenytis.
Tokiais ar panašiais atvejais sakau, kad jei visiems tas gerai, tinka, visi pritaria, nesijaučia blogai - kodėl gi ne. Net nežinau, apie ką čia diskutuot.
uztat ir klausiu, ar vyras zinojo Jei zinojo ir pritare..tai valio. Kiekvieno savas gyvenimas, savi reikalai. As taip nenoreciau
Tai kristij klausia ar žinojo, ką jie veikdavo dviese, kol pats vyras užsieny, o ne kai visi trys
Tai cia net klausimu nekyla niekam.
O kodėl ne su antra moterim? Vis vyras antras.
Jaučiu, užpavydėtum.
Nepavezti gali pusamzis diedas dvieju bobu.
Seimynines rangos metodas. Nu ir galetu leisti jiems trims zenytis.
Man tai atrodo, kad žinant žmonos polinkius, vyras buvo racionalus. Reikia, kad dziundzė būtų užimta, o jei ne bet kuo, tai tinkamas variantas.
nu man kyla klausimu Kodel butinai vyras zinojo? Gal enzinojo. Ne aksioma.