Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kol savo neturėjau, tai tie vaikų nesamonių video tikrai atrodė total košmar. Pamenu dar lyg tik laukiausi ir seli į fb įdėjo kažkokį filmuką, maždaug žiūrėk, kas tavęs laukia...tai nesugebėjau net peržiūrėt, net erzino. O dabar kažkada kitur tą patį filmuką pamačiau ir visai linksmai susižiūrėjo 🤭😁 tiesiog viskas priklauso nuo aplinkybių. 

Dabar man tie pasakojimai Fėjos ir Intemoros irgi mielai skaitosi, o seniau būčiau tiesiog praskrolinusi. 

Atsakyti

Kol savo neturėjau, tai tie vaikų nesamonių video tikrai atrodė total košmar. Pamenu dar lyg tik laukiausi ir seli į fb įdėjo kažkokį filmuką, maždaug žiūrėk, kas tavęs laukia...tai nesugebėjau net peržiūrėt, net erzino. O dabar kažkada kitur tą patį filmuką pamačiau ir visai linksmai susižiūrėjo 🤭😁 tiesiog viskas priklauso nuo aplinkybių. 

Dabar man tie pasakojimai Fėjos ir Intemoros irgi mielai skaitosi, o seniau būčiau tiesiog praskrolinusi. 

Va va. O kai uzaugs vaikas, vel ziuret nenoresi.  :D​ 

Atsakyti

O tu tikrai nesi šios temos sena dalyvė kažkada?

Ne, ji nebuvo.

kazin, ar ta, kur nuolat rasydavo DVEST DVEST DVEST dar dalyvauja kur nors? 

Kažkur mačiau, ta pati dainelė.

Atsakyti

Neatsistebiu savimi biggrin.gif. Į kiekvieną parašytą sakinį gaunu bent 10 reakcijų ir analizų lotuliukas.gif
Nu faina biggrin.gif

Džiaukis, pasimaitink truputį. Kokia pati sau faina.

Buvau trumpam atblokavus, bet kadangi tu tokia laiminga, tai aš iš pavydo vėl tave užblokuoju. :D 

Atsakyti

Va va. O kai uzaugs vaikas, vel ziuret nenoresi.  :D​ 

Bet žinok, mano bendradarbė savo anūkėlę vis rodo, ar pasakoja, kad ji tą, ar aną... Aš kartais labai nejaukiai jaučiuosi, kai ji rodo, ką dukra jai atsiuntė....Taip kad ne visiems tas praeina 😄

Atsakyti

Bet žinok, mano bendradarbė savo anūkėlę vis rodo, ar pasakoja, kad ji tą, ar aną... Aš kartais labai nejaukiai jaučiuosi, kai ji rodo, ką dukra jai atsiuntė....Taip kad ne visiems tas praeina 😄

Ooo, tai su anukeliais viskas is naujo. Pala, jei sulauksiu anuko, turesit visos ziuret ir grozetis.  :D​ 

Atsakyti

Nu tai gerai, yr su kuo pasibart, pasitrolint. Nusibosta viena kita dz iaugtis ir sveikint. 

bet žinai, kai atsimenu temą, kur viena per kitą gyrėsi, tai nežinau, ar norėčiau būti. Rodos bendra tema buvo, o gal jau burbulų. Sakau, nu bet jūs ir giriatės, nekukliai tiesiog. Kažkuri iš mergų atsakė, o kodėl tu nesigiri, girkis ir tu. :D liaupsės viena kitai ištisai, pagyrimai, padlyzinimai . Brr.

Atsakyti

Ooo, tai su anukeliais viskas is naujo. Pala, jei sulauksiu anuko, turesit visos ziuret ir grozetis.  :D​ 

Oi, ne. Vaikų bajeriai man patinka, bet žiūrėti reikia tik ypatingus momentus.

Atsakyti

Greiskeli, 27 Vas 2021 - 22:31, parašė: Ooo, tai su anukeliais viskas is naujo. Pala, jei sulauksiu anuko, turesit visos ziuret ir grozetis. :D
Jei mergaitė_pasirašau.grožėsiuos ir žavėsiuos.😀
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 02 27, 22:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72791676" data-time="1614456469"><div><p>Neatsistebiu savimi vartotojo įkelta nuotrauka. Į kiekvieną parašytą sakinį gaunu bent 10 reakcijų ir analizų vartotojo įkelta nuotrauka
Nu faina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Džiaukis, pasimaitink truputį. Kokia pati sau faina.</p><p>Buvau trumpam atblokavus, bet kadangi tu tokia laiminga, tai aš iš pavydo vėl tave užblokuoju. biggrin.gif </p>

Jo, žinok. Gyvenimas man gražus ir žmonės visai normalūs. Kas patinka labiau, kas mažiau. Bet jokių problemų. Nei pykčių, nei blokavimų. Užjaučiu, kad tau taip nėra.
Ok. Aš pasidžiaugsiu, o tu papavydėk man biggrin.gif
Atsakyti

bet žinai, kai atsimenu temą, kur viena per kitą gyrėsi, tai nežinau, ar norėčiau būti. Rodos bendra tema buvo, o gal jau burbulų. Sakau, nu bet jūs ir giriatės, nekukliai tiesiog. Kažkuri iš mergų atsakė, o kodėl tu nesigiri, girkis ir tu. :D liaupsės viena kitai ištisai, pagyrimai, padlyzinimai . Brr.

Burbulu. Jau musu tai niekad nebuvo vien zaveseliu. 

Atsakyti

Greiskeli, 27 Vas 2021 - 22:57, parašė: Burbulu. Jau musu tai niekad nebuvo vien zaveseliu.
Ten kažkaip buvo jau į pabaigą užduotas tonas-žavėtis.🙊 Bet net Altos b.y.b.i.a.i.man labiau patinka ..gal...
Atsakyti