Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nepavydekit :D :D

Atsakyti

Kugelis kepa, vaikas į Kengūrą užregintas. Dar reik vairuotojo pažymėjimą pasiimt 😃

Atsakyti

Pavydėt ko, būt pertratintai skersai išilgai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip negaliu priptast prie naujos pavardės... 5ad vėl sena pasirašiau 🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 17:29

Įdomu, kaip pasaulis atrodytų, jei visi gyventų tik pagal putkos ar birkos poreikius. Man atrodo, kad turėtume skirtis nuo triušių, bet matyt, ne visi nuo jų skiriasi. Man nemalonu apie tai skaityti....bet čia jau mano bėdos

Atsakyti

Amadėja, o kai buvai su ex, irgi domėjaisi xxx pažintimis? 

Atsakyti

Pavydėt ko, būt pertratintai skersai išilgai  :rolleyes:​ 

o is kur tu istraukei perpisima isilgai skersai? :D Cia tik tavo interpretacija...

Atsakyti

Bet ne pas visus vienodi tie poreikiai. Nu nereikia man pipirų. Visai faina, kaip yra.

O su MB kalbėjau, .... Nežinau, jis gal man teisybės nesako. Bet jis nenorėtų, kad mane kitas turėtų, jaučia pavydą. 

Pats kitos nenori, nes nėra taip viskas paprasta. Čia jis taip sakė.

Atsakyti

o is kur tu istraukei perpisima isilgai skersai? :D Cia tik tavo interpretacija...

Nu taip, su dviem vyrais lengvas seksas ir tiek, koks gi skirtumas vienas ar du, tas pats beveik  :rolleyes:

Atsakyti

Nu bet gi ne platoniški tie santykiai. Ne perskaitytų knygų klubas gi ten... 

Atsakyti

Nu taip, su dviem vyrais lengvas seksas ir tiek, koks gi skirtumas vienas ar du, tas pats beveik  :rolleyes:

tai ar vienam vyrui paciulpsi ir tave isdulkins, ar vienam ciulpsi, kitas dulkins..nu kur cia skersai isilgai :D Multitaskinimas ir tiek :D

Atsakyti

Amadėja, o kai buvai su ex, irgi domėjaisi xxx pažintimis? 
Tai mano draugė viena gi užrodė tas pažintis, kai dėl to exo atsidūrus buvau emocinėj mėsmalėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 18:10