Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai kaip manai kas ant mano galvos? 10 tarnaičių😀

Šitas ir man įdomiai susiskaitė. Gi visos ir dirbdamos namais rūpinasi. Ir tvarko, ir valgyt daro. Gal mažiau, gal ne taip blizga visi kampai, bet vis tiek. 

Aišku čia jos reikalas, jeigu jai gerai nedirbt, jeigu vyrą tai tenkina, tai kaip ir ok. Tik dėl tų visų sėdėjimų xxx ir analizių atrodo, kad žmogui trūksta normalios veiklos. Jei užsiimtų kokiais rankdarbiais, dalyvautų kažkokiose veiklose visuomeninėse manau tada tas nedarbas taip nekristų į akis.

Atsakyti

isidarbina laikinai, fiktyviai, padirba kelis men. ir vel i darbo birza. Mano drauge taip 20 metu parazitavo.

Ir sakiau jai ta pati i akis. 

O iš ko gyveno tada? Fiktyviai dirbant mokesčius tai reik mokėtis, už tave nieks nemokės. Šiaip, priprantama prie tos tinginystės,  natūraliai atrodo, kad taip turi būt, jei vyras uždirba pakankamai.

Atsakyti

jetau..nu dabar rankdarbiais reik uzsiiminet, nes dalyviams is SM uzkliuna mano sedejimas xxx :D Nu baikit...

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 02 28, 21:26)
<p>jetau..nu dabar rankdarbiais reik uzsiiminet, nes dalyviams is SM uzkliuna mano sedejimas xxx biggrin.gif Nu baikit...</p>

siūlau siuvinėjimą kryžiuku biggrin.gif
Atsakyti

jetau..nu dabar rankdarbiais reik uzsiiminet, nes dalyviams is SM uzkliuna mano sedejimas xxx :D Nu baikit...

Būtinai reik. Kelt fotkes nėrinių ar mezginių, tada aikčios kažkas  :rolleyes:  o čia laisvalaikiu xxx, nei parodysi, nei pasigirsi  :D​ 

Atsakyti

O iš ko gyveno tada? Fiktyviai dirbant mokesčius tai reik mokėtis, už tave nieks nemokės. Šiaip, priprantama prie tos tinginystės,  natūraliai atrodo, kad taip turi būt, jei vyras uždirba pakankamai.

ja sugyventinis savo firmoj puse etato idarbindavo. 

Atsakyti

ja sugyventinis savo firmoj puse etato idarbindavo. 

O tai po 20 metų susirado darbą? 

Atsakyti

Aj, tai dabar jau vest vaiką į daržą. Lapkrity kai vedžiau, tai pizduly gavau 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 21:35

Šiaip tai man tas pats.jai gerai. Šeimai gerai. Aš netraktuoju tai kaip tinginystės. Ji namų šeiminkė.Žmona,mama.klasikinis vaidmuo  . Tai nieko blogo savaime. Gal net šeimai nuo to geriau. Nežinau ir nežinau ar norėčiau sužinot. Tik šiaip įdomu,ar turėdama darbą,dar jai    liktų laiko ir noro tiems xxx😀  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 vasario 2021 - 21:36

jetau..nu dabar rankdarbiais reik uzsiiminet, nes dalyviams is SM uzkliuna mano sedejimas xxx :D 

Nu man tai atrodytų rimčiau 😁

O šiaip pati ji provokuoja tokias reakcijas.

Atsakyti

O tai po 20 metų susirado darbą? 

Jo. Po to, kai sugyventini insultas istiko. Issitrauke darzelio aukletojos diploma, pagal kuri niekad nedirbo ir susirado. Dirba. 

Atsakyti

Nu man tai atrodytų rimčiau 😁

O šiaip pati ji provokuoja tokias reakcijas.

kodel mano lasivalaikis turi but rimtesnis? gal man patinka atsipalaiduot, pablevyzgot... :)

Atsakyti