Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O bendravimo platesniu temų diapazonu poreikis atmetamas? 

Savivertės ieškojimas buvo. Praėjo. Nėr tam dabar absoliučiai jokio poreikio. 

Žinant tavo poreikį xxx vakarėliams, nelabai tikėtina, kad tai tik žinių rinkimas apie kitokius šeimų  modelius.

Nes radai vyrą ten ir per ten, kur ieškojai.

Atsakyti

Bet gal tada vyrą prarastų.... Nes aš kaip suprantu jam labai tų pipirų reikia.

Aš tai norėčiau neit į darbą. Prisimenu pavasario karantiną su nostalgija. Patiko man namuose šeimininkauti labai.

Man gal irgi patiktų, jei iš vyro algos gerai gyventume. O kai dabar ir iš dviejų gyvenam taip gan silpnai, tai ką čia kalbėt apie buvimą namų šeimininke :) pasvajot tik. 

Bet buvimą namų šeimininke tai kažkaip kitaip įsivaizduoju, ne sėdėjimą xxx. Aišku kiekvienam savo 😊

Atsakyti

Viskas gerai, aš irgi mėgstu tingėt, o ne megzt. Labiau žiūriu ne kaip į veiklos nebuvimą xxx analies ir bendravimus, o kaip savivertės ieškojimą per pysių.

As tai matau, kaip pastangas islaikyti vyra prie saves bet kokia kaina. 

Atsakyti

nu bet ji nesip..sa, tik bendrauja :)

Gal.

Atsakyti

Taip, ir tai. Kažkada jau esu sakiusi, kad tie xxx yra tik dėl vyro, kad jam įtikt.

Atsakyti

Padarykit dabar auką iš manęs. Ot gražu 😃

Nu šakės. Galiu lausvai rašinėtis, galiu į pasimatymus kavos, bet auka 😄

Atsakyti

Tiek jau to, pasiaukosiu aš 😇😇😇

Atsakyti

Įdomu kaip jį atkrspštyt dar reiktų 😆

Kai jam išvis kitos moterys egzistuot nustojo

Atsakyti

Įdomu kaip jį atkrspštyt dar reiktų 😆

Kai jam išvis kitos moterys egzistuot nustojo

Tai gal jis meiluze turi?  :ax:​ 

Atsakyti

Amadėja, bet jei susirastum darbą ir jis tavo laiką visą atimtų, kad vos liktų laiko valgyt pagamint, apsytvarkymui šiokiam tokiam, pačiam būtiniausiam ir, sakykim, xxx nebūtų laiko... Tai TB pasidarytum neįdomi. Aš tą turėjau minty. Ne jokia auka. 

Nes net ženatvę kažkaip paskatino būtent kito dėmesys tau....

Tai jei tavimi dings kitų susidomėjimas, jam nebus pagrindo dėl tavęs kovot. Ir jam bus neįdomu su tavim. Todėl ir rašiau, kad gal tau į tą darbą ir negalima 😄

O dabar veiksmas vyksta, nėr kada jam matyt kitas moteris, reik tave kažkaip laikyt...  :hmm: 

Labas rytas.🌹

Atsakyti
Kazkoks mazochistas tas vyras turetu but smile.gif Skatinu duotis su vyrais, bet nebeturiu laiko i kitas moteris paziuret, nes savaja reikia saugot smile.gif
Atsakyti
Jusu kvailumas yra begalinis kaip visata. Jus ka, dominatrixiu nezinot?https://en.wikipedia.org/wiki/Dominatrix
Atsakyti