Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galiu kavos

Pati to labai nori ar vyras skatina?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 01, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72792287" data-time="1614582570"><div><p>tai ne jam ta vaika priziuret..</p></div></blockquote><p>Ir jis visai net nežada aukotis dėl šeimos. Jam sex pirmoj vietoj gal.</p><p></p>

Gal. Bet nebutinai. Tiesiog iesko, ko truksta smile.gif
Atsakyti

Nu tai žmona pernelyg pasinėrus į motinystę gal...

Pamenu po gimdymo (cp) daktarė sakė jokio sex 3 mėn. Nu tai...... o kol paskui įsivažiuoji, o kažkas netgi ir pasikeičia....

Nėra paprasta būti ir tėvais ir meilužiais.... Man taip atrodo.

Man metus, tai minimum galėjo nebūt, jei ne pusantrų 😄

Atsakyti

Kas jis, Amadėjos vyras, kad ji eitų?

Nu, kaip aš suprantu taip buvo. Amadėja patikslins, jei norės.

Atsakyti

Man metus, tai minimum galėjo nebūt, jei ne pusantrų 😄

Man irgi. 

Kažkokia ta gamta žiauri. 

Atsakyti

Nu, kaip aš suprantu taip buvo. Amadėja patikslins, jei norės.

Aš netikslinsiu

Atsakyti

Aš netikslinsiu

Tai tu atsakei, aš nepažiūrėjus parašiau.

Atsakyti

Man irgi. 

Kažkokia ta gamta žiauri. 

Na, gamta normali. Čia vyrai žiaurūs 😃

Atsakyti

Nors ir turiu nusistatymą nediskutuot apie savo lovos reikalus.bet tikslinu,man taip nebuvo.

Atsakyti

Jauna šeima, mažas vaikas, žmona vaikšto su svetimais vyrais kavos, ieško bendravimo už šeimos ribų ne su draugėm, o su vyrais  :rolleyes: Gal ir faina, kai mama visa atsipalaidvus ir laiminga grįžta iš po kavos su kokiu.., nei pavargus, nei pikta  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jauna šeima, mažas vaikas, žmona vaikšto su svetimais vyrais kavos, ieško bendravimo už šeimos ribų ne su draugėm, o su vyrais  :rolleyes: Gal ir faina, kai mama visa atsipalaidvus ir laiminga grįžta iš po kavos su kokiu.., nei pavargus, nei pikta  :rolleyes:​ 

Blogai supranti kavą.

Atsakyti

Na, gamta normali. Čia vyrai žiaurūs 😃

Tavo sutikti  vyrai tave taip iskaudino, kad tikiesi dabar  visiems atkersyti mirkdama xxx?  Ne vyrai ziaurus, o tu nemokejai ir nemoki ju issirinkti, tavyje problema.  As zinau. :didis:

Linkejimai tavo sarginiam suniui, tuoj atleks  seiles betaskydama.

Atsakyti