Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi,Mona labai užjaučiu.tikrai nepakenčiana.

Bet juk priežastis turi būti🙈

Mano vegetarei kažkas panašaus į drakoniuko istoriją kartojasi.

Prieš  pora savaičių pradėjo skaudėt dantį.Nuvarė į poliklinką.tipo nervas užpūliavo,o dantis tai geras(būna ir taip).atvėrė,išvalė.Davė  talonėlį ten kažkada vėliau po kelių savaičių.Vakar vėl pradėjo skaudėt.paskambinau į privačią kliniką,ir gudriai atsisakiau važiuot  kartu.😀(jei drakoniuko istorija pasikartotų😀).

Nu bet grįžo labai nenuskriaust(36 eurai).

Vėl išvalė,vaistų uždėjo ir tipo dabar sulauksi kito vizito  į tą polikliniką .grįžo apie ,4 val drebėt pradėjo iš skausmo ir ausis kažkodėl violetinė pasidarė.skambinu įatgal į tą privačią.viskas,jau gydytojos tos nėr,važiuokit į žalgirį.nuvažiavo,iš ten išvarė,nes tik naktimis ir savaitgaliais  suteikia tą pirmą pagalbą,važiuokit į polikliniką.nuvažiavo,ten sako tik anksti ryte galima gaut talonėlį .tai gerai,kad  atskambino iš tos klinikos ir išrašė antibiotikų,tai dabar vargšė užsnūdo...

Atsakyti

Oi,Mona labai užjaučiu.tikrai nepakenčiana.

Bet juk priežastis turi būti🙈

Mano vegetarei kažkas panašaus į drakoniuko istoriją kartojasi.

Prieš  pora savaičių pradėjo skaudėt dantį.Nuvarė į poliklinką.tipo nervas užpūliavo,o dantis tai geras(būna ir taip).atvėrė,išvalė.Davė  talonėlį ten kažkada vėliau po kelių savaičių.Vakar vėl pradėjo skaudėt.paskambinau į privačią kliniką,ir gudriai atsisakiau važiuot  kartu.😀(jei drakoniuko istorija pasikartotų😀).

Nu bet grįžo labai nenuskriaust(36 eurai).

Vėl išvalė,vaistų uždėjo ir tipo dabar sulauksi kito vizito  į tą polikliniką .grįžo apie ,4 val drebėt pradėjo iš skausmo ir ausis kažkodėl violetinė pasidarė.skambinu įatgal į tą privačią.viskas,jau gydytojos tos nėr,važiuokit į žalgirį.nuvažiavo,iš ten išvarė,nes tik naktimis ir savaitgaliais  suteikia tą pirmą pagalbą,važiuokit į polikliniką.nuvažiavo,ten sako tik anksti ryte galima gaut talonėlį .tai gerai,kad  atskambino iš tos klinikos ir išrašė antibiotikų,tai dabar vargšė užsnūdo...

Ojetus...kas čia darosi  :blink:​ 

Atsakyti

Oj, Intemora, nu liūdna skaityt. Tikiuosi, rami naktis jai bus....

Atsakyti

Dabar mano dantys jau protezuoti,nervai išrauti.nebėr kam gesti.

Bet aš tiek vaikystėj ir paauglystėj prisikentėjus,kad eina šikt.atrodo,neišverčiau, jei dabar reiktų.

Ir kažkaip man atrodė normalu ten kankintis,visokius analginus saujom  gert ir niekam ten labai nerūpėjo.

Atsakyti

Man ta gydytoja sako "tai jei galvą taip skauda gal galvos nervų uždegimas"  :blink: bet po to sako jei taip būtų neskaudėtų nuo karšto/šalto, o man labai skauda karštesnio ko išgėrus. Nu žodžiu... o tikėjausi kad šiandien pataisys kažką ir baigsis..

Atsakyti

Ko tik nebūna. 

Tikrai taip. Man neseniai tvarkė dantį viršuje, o skaudėjo apatiniam maždaug toje pat vietoje. Bet išsiverčiau tik su viena tablete nuskausminamųjų, po to praėjo. Apatinį peršvietė, absoliučiai sveikas. Yra tų keistų dalykų.

Atsakyti

Pinot, vyras gal jau namie?

Tik dabar užmačiau klausimą.

Taip, jau namie. Labai astenizuotas, net balsas pasilpęs. Bet atsigaus  su laiku.

Atsakyti

Bet tokioj situacijoj  ,vat ir ką daryt.kur eini,ten į sieną atsitrenki.

Atsakyti

Bet aš tiek vaikystėj ir paauglystėj prisikentėjus,kad eina šikt.atrodo,neišverčiau, jei dabar reiktų.

Ir kažkaip man atrodė normalu ten kankintis,visokius analginus saujom  gert ir niekam ten labai nerūpėjo.

Va va man ir tokie prisiminimai apie dantis.

Iki dabar baime jauciu. Man ir yr taip buve, kad prilindus prie vieno danties atrodo visus skauda...

Atsakyti

oi, viešpatėliau, ta netikus sovietinė dantų medicina ištisoms kartoms dantis anksčiau laiko pašalino.

ir beveik normalu gi būdavo, kai dantį gręždavo be nuskausminimo, o kai traukdavo, tai pagal blatą reikėjo prašyti daugiau nuskausmint.  Plombuodavo koše, nervus arsenu užmušdavo. Brrr

Atsakyti

Aš tai tik vis pagalvoju, kaip žmonės šitus skausmus iškęsdavo kokiais viduramžiais...

Atsakyti

Pamenu dar kaip kazkoki diedzioka polikl.kviete kad mane prilaikytu kol ten tvarkys...

Atsakyti